Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb felvételek a Teréz körúti robbantóról

Bertha László

2016.10.01. 22:13

A Központi Nyomozó Fõügyészség újabb fénykép- és kamerafelvételeket tett közzé a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfiról. Az elkövetõ beazonosításához továbbra is a lakosság közremûködését kérik.
BUDAPEST, 22:13

A Központi Nyomozó Főügyészség újabb fénykép- és kamerafelvételeket tett közzé a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfiról. Az elkövető beazonosításához továbbra is a lakosság közreműködését kérik.

A Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Azt kérik, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, személyéről, tartózkodási helyéről bármilyen információja van, tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06 80 620 107-es számon, vagy a Telefontanú 06 80 555 111-es zöld számán. Bejelentését megteheti a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek nettó 10 millió forint díjat tűzött ki. A bejelentő személyét bizalmasan kezelik.

Kérik azt is, hogy jelentkezzen tanúként a közzétett képen látható kerékpáros, aki a robbantás előtt elhaladt a helyszínen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére