Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb Demszky-Gyurcsány-korszak jöhet

Ányos Miklós

2019.11.05. 17:10

Nacsa Lőrinc KDNP-s politikus kedden napirend előtt az Országgyűlésben arról beszélt, a választás óta sok riasztó jel fedezhető fel a budapesti ellenzéki szivárványkoalíció háza táján, ahol is a 2010 előtti világ, a Gyurcsány-Demszky-korszak bontakozik ki újra.

Nacsa elmondta, hogy a kisnyilasoktól a szélsőbalosokig terjedő koalíció Budapesten több kerületben is az első és legfontosabb döntésként megemelte a saját fizetését, és felduzzasztotta a stábok számát.

Hozzátette, Karácsony Gergely gyámjai, az általa korábban nem sokra tartott emberek lesznek főpolgármester-helyettesi pozícióban, ezért nem nehéz arra gondolni, hogy valamivel zsarolják a főpolgármestert. Folyamatosan jönnek elő a régi reflexek és emberek, átláthatatlanság, tisztességtelenség, hazugság és átverés jellemzi a Jobbiktól Gyurcsányig terjedő csapatot.

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára kijelentette, hogy a kormány változatlanul érvényben tartja azokat a megállapodásokat, melyeket Tarlós Istvánnal kötöttek. A kabinet célja, hogy korrekt viszonyt alakítson ki minden megválasztott önkormányzati vezetővel. Elmondta azt is, hogy azok a feltételek, amelyek Tarlós István esetében léteztek, Karácsony Gergelynél is megvannak. Jelezte, Karácsonyt meghívták a kormány következő ülésének fővárossal foglalkozó részére, így személyesen tudja elmondani, milyen budapesti fejlesztéseket támogat és miket nem.

Ezért cserébe mi azt szeretnénk kérni, hogy olyan városvezetés jöjjön létre, amely valóban a budapestiek érdekében és nem a posztkommunista baloldal és a szabad demokrata oldal politikai potentátjainak továbbélése tekintetében működik

– fogalmazott.

A Fővárosi Közgyűlés egyébként a mai napon 24 igen, 2 nem szavazat ellenében és 1 tartózkodás mellett támogatta a főpolgármester azon kezdeményezését, melyben felfüggesztik a Szent István-szobor elhelyezési munkálatait a XIII. kerületi Szent István parkban. Az előző testület korábban úgy döntött, hogy a park déli részén állítják fel az államalapító király egész alakos szobrát. Az elfogadott javaslat szerint megvizsgálják a szobor elhelyezését a park más részén, és ha ez nem járna sikerrel, akkor keresnének az alkotásnak egy másik helyet.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Végre előbújhat a nap!

Hétfőn még sokfelé felhős idő várható, de keddtől egyre több napsütés vár ránk.

74 éve kezdődött a magyarországi németek kitelepítése

A kollektív bűnösség elve alapján németeket telepítettünk ki, miközben a csehek ugyanilyen indokkal a németek mellett a magyarokat is megpróbálták eltüntetni az országukból.

Folytatódik a magyar álom a kézilabda Eb-n: megvertük a szlovénokat!

Folytatódik a magyar álom a kézilabda Eb-n: megvertük a szlovénokat!

Csodálatos második félidőt produkálva óriási győzelmet aratott Magyarország!

Szegény sorból, városi közegből származik a családod? Egy ír kutatás szerint jó esélyed van rá, hogy az ükapád nem az igazi ükapád

Szegény sorból, városi közegből származik a családod? Egy ír kutatás szerint jó esélyed van rá, hogy az ükapád nem az igazi ükapád

Egy úttörő ír kutatócsoport ment utána DNS-tesztek és anyakönyvi kivonatok tucatjaival, hogy vajon mennyire volt gyakori a megcsalás a városiasodás hajnalán.

RT: Soros Györgyhöz köthető szervezetek próbálják elérni, hogy a YouTube letiltson „nem megfelelő ideológiájú„ videókat

RT: Soros Györgyhöz köthető szervezetek próbálják elérni, hogy a YouTube letiltson „nem megfelelő ideológiájú„ videókat

Újabb lépés a teljes cenzúra felé: a Soroshoz köthető Avaaz egyesíti az erejét néhány másik szervezettel, hogy közösen kilobbizzák a YouTubenál, hogy a videómegosztón tiltva legyenek a „nem megfelelő ideológiájú” tartalmak, és büntetve legyenek azok készítői.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére