Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Újabb Demszky-Gyurcsány-korszak jöhet

Ányos Miklós

2019.11.05. 17:10

Nacsa Lőrinc KDNP-s politikus kedden napirend előtt az Országgyűlésben arról beszélt, a választás óta sok riasztó jel fedezhető fel a budapesti ellenzéki szivárványkoalíció háza táján, ahol is a 2010 előtti világ, a Gyurcsány-Demszky-korszak bontakozik ki újra.

Nacsa elmondta, hogy a kisnyilasoktól a szélsőbalosokig terjedő koalíció Budapesten több kerületben is az első és legfontosabb döntésként megemelte a saját fizetését, és felduzzasztotta a stábok számát.

Hozzátette, Karácsony Gergely gyámjai, az általa korábban nem sokra tartott emberek lesznek főpolgármester-helyettesi pozícióban, ezért nem nehéz arra gondolni, hogy valamivel zsarolják a főpolgármestert. Folyamatosan jönnek elő a régi reflexek és emberek, átláthatatlanság, tisztességtelenség, hazugság és átverés jellemzi a Jobbiktól Gyurcsányig terjedő csapatot.

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára kijelentette, hogy a kormány változatlanul érvényben tartja azokat a megállapodásokat, melyeket Tarlós Istvánnal kötöttek. A kabinet célja, hogy korrekt viszonyt alakítson ki minden megválasztott önkormányzati vezetővel. Elmondta azt is, hogy azok a feltételek, amelyek Tarlós István esetében léteztek, Karácsony Gergelynél is megvannak. Jelezte, Karácsonyt meghívták a kormány következő ülésének fővárossal foglalkozó részére, így személyesen tudja elmondani, milyen budapesti fejlesztéseket támogat és miket nem.

Ezért cserébe mi azt szeretnénk kérni, hogy olyan városvezetés jöjjön létre, amely valóban a budapestiek érdekében és nem a posztkommunista baloldal és a szabad demokrata oldal politikai potentátjainak továbbélése tekintetében működik

– fogalmazott.

A Fővárosi Közgyűlés egyébként a mai napon 24 igen, 2 nem szavazat ellenében és 1 tartózkodás mellett támogatta a főpolgármester azon kezdeményezését, melyben felfüggesztik a Szent István-szobor elhelyezési munkálatait a XIII. kerületi Szent István parkban. Az előző testület korábban úgy döntött, hogy a park déli részén állítják fel az államalapító király egész alakos szobrát. Az elfogadott javaslat szerint megvizsgálják a szobor elhelyezését a park más részén, és ha ez nem járna sikerrel, akkor keresnének az alkotásnak egy másik helyet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Joe Biden egy év alatt 95 ezer migráns letelepítését tervezi az Egyesült Államokban

Korábban állampolgárságot is ígért azoknak, akik Amerika felé veszik az irányt.

Őszödi emlékek: szerkesztőségünk tagjai mesélik el, mit csináltak, amikor kiszivárgott a beszéd

Őszödi emlékek: szerkesztőségünk tagjai mesélik el, mit csináltak, amikor kiszivárgott a beszéd

Tizenöt éve, hogy kiszivárgott az őszödi beszéd, aminek következtében Magyarország a rendszerváltás utáni legsúlyosabb politikai válságát élte át. Maga a beszéd 2006. május 26-án hangzott el Balatonőszödön, ahol Lendvai Ildikó vezetésével a szocialisták képviselőcsoportja tartott zárt ülést. A záróbeszédet Gyurcsány Ferenc miniszterelnök tartotta.

Orbán Viktor az őszödi beszédről: Akárhányszor hallja az ember, még ma is dermesztő

Orbán Viktor az őszödi beszédről: Akárhányszor hallja az ember, még ma is dermesztő

A magyar miniszterelnök a Kossuth rádióban beszélt a 15 évvel ezelőtt kiszivárgott hangfelvételről.

Karácsony szerint ha Orbán Viktor megnyeri a választást, akkor nagy baj van az országgal

Karácsony szerint ha Orbán Viktor megnyeri a választást, akkor nagy baj van az országgal

A függetlenobjektív Telex elkísérte a főpolgármestert egyik kampánynapjára, ahol valamilyen rejtélyes oknál fogva a jelenlévők előtt sem a Budapesten okozott dugóhelyzetről, sem sorozatos botrányairól nem beszélt.

A magyar migrációs modellt másolja Dánia

A magyar migrációs modellt másolja Dánia

A dán szociáldemokraták a 2015-ös migrációs válság óta egyre inkább bevándorlásellenes politikát folytatnak, ami az európai baloldali pártok körében egészen egyedülállónak számít. Ez jól mutatja, hogy a Magyarország által 2015 óta következetesen képviselt bevándorlásellenes politikának nemcsak Közép-Európában vagy a politikai jobboldalon van példamutató értéke, hanem akár a nyugat-európai baloldalon is.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére