Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Új ellenzéki párt alakul csalódott jobbikosokból

Tóth Dalma

2018.11.10. 19:30

Tovább aprózódik a Jobbik.

Megoldások, Egyensúly, Rend és Tettrekészség (MERT) néven új, jobboldali párt alakult szombaton Orosházán – közölte sajtótájékoztatón Rubi Gergely, a párt elnöke, aki bemutatta az alakuló közgyűlésről szóló jegyzőkönyvet, és azt mondta: a dokumentum rövidesen a cégbíróságra kerül, hogy bejegyezzék a szervezetet. 

Az új párt tagjainak számáról nem közölt adatot, annyit mondott, hogy minden megyében van már képviseletük. 

Elmondta: tagságukat az elmúlt években a Jobbikot, illetve a Jobbikhoz korábban kötődő szervezeteket, így a Magyar Gárdát, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet és más, hasonló radikális szervezeteket, mozgalmakat elhagyó emberek alkotják.

Borulhat a bili a Jobbiknál: legalább tizenöt személy tanúskodna a gyanús pénzmozgások ügyében

Akár ma kiderülhet, elrendeli-e az ügyészség a nyomozást a Jobbikon belüli korrupciógyanús pénzmozgások ügyében. Többen is vállalják: ...

Az elnök szerint - aki korábban jobbikos parlamenti képviselő volt -

közvetlen céljuk, hogy a következő parlamenti választásokon kiszorítsák az Országgyűlésből az ellenzéket, mert "hazaárulóknak" tartják őket.

A közelgő önkormányzati választásokon egyelőre az általa "kiemelt helyszínnek" nevezett Ózdon és Orosházán indítanak jelöltet. Rubi Gergely úgy látja, pártja 2026-ra már "kormányközeli helyzetbe kerülhet". A párt úgy látszik nem szenved hiányt önbizalomból.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére