Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tucker Carlson: Lenne mit tanulni Magyarországtól

888.hu

2022.01.20. 10:40

Dokumentumfilmet forgatott a Fox News Magyarországról, a Tucker Carlson Originals első évadának utolsó részeként, amelynek címe: Magyarország Soros ellen: Harc a civilizációért.

 

Szijjártó Péter Tucker Carlson esti műsorának a vendége volt, a külügyminiszter a dokumentumfilm kapcsán megjegyezte: „Hadd fejezzem ki nagyrabecsülésemet Önöknek, amiért bemutatják a valóságot Magyarországról. Ez nagyon-nagyon ritka.”

Hozzátette:

Általában azokkal a hazugságokkal és álhírekkel kell szembesülnünk, amelyet a nemzetközi liberális mainstream hoz létre és az Ön interjúja, riportja Magyarországról friss levegőt jelent számunkra.”

Szerintem mások azért nem tudnak őszinte politikát folytatni a migrációval kapcsolatban, mert úgy érzik, hogy nyomás alatt állnak a nemzetközi liberális mainstream részéről – a média, az NGO-k és a politikai elit részéről – fejtette ki álláspontját Tucker migrációt érintő kérdésére.

Magyarországon politikai stabilitás van, kétharmados többséggel a Parlamentben, tehát megengedhetjük magunknak, hogy kimondjuk, amit gondolunk és annak megfelelően cselekedjünk”

– érvelt Szijjártó Péter.

Szó esett a hazánkat érő folyamatos támadásokról is.

Azért gyűlölnek bennünket, mert patrióta, keresztény-alapú politikát valósítunk meg. A célunk az, hogy megfeleljünk a nemzeti érdekeknek, konzervatívak vagyunk és ugyanakkor sikeresek”

– közölte, majd hozzátette: A létezésünk alapvetően jelent veszélyt számukra, hiszen azt állítják, hogy csak akkor valósulhat meg progresszív, sikeres politikai rendszer, ha az szélsőségesen liberális.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Izraeli kémhálózat tagjait fogták el Iránban

Iránban izraeli kémhálózatot lepleztek le, amelynek tagjait a Forradalmi Gárda emberei elfogták – közölte vasárnap a félhivatalos ISNA iráni hírügynökség.

Megújult a Néprajzi Múzeum, egy román szenátor provokálta Novák Katalint

Megújult a Néprajzi Múzeum, egy román szenátor provokálta Novák Katalint

Átadták a Városligetben a díjnyertes Néprajzi Múzeumot, Gyulafehérváron provokálták a magyar köztársasági elnököt.

Ilyen lett az új Néprajzi Múzeum világszínvonalú épülete – KÉPEK

Ilyen lett az új Néprajzi Múzeum világszínvonalú épülete – KÉPEK

Világszínvonalú új otthont kapott a Liget Budapest projektnek köszönhetően a Néprajzi Múzeum, amelynek a Városliget szélén megvalósult új épületét hétfő délutántól vehetik birtokba a látogatók.

Orbán Viktor: „Magyarnak lenni jó”

Orbán Viktor: „Magyarnak lenni jó”

Magyarnak lenni jó! – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Néprajzi Múzeum új, városligeti épületének vasárnapi ünnepélyes átadóján.

Novák Katalint próbálta provokálni egy román szenátor Erdélyben

A talpig népviseletbe öltözött Călin Matieş, a román Szociáldemokrata Párt (PSD) politikusa először egy virágot és egy román színű kokárdát nyújtott át Novák Katalinnak, majd azt mondta neki: „Erdély román föld volt és mindig is az marad!„ – számolt be róla a Főtér erdélyi hírportál.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére