Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Továbbra sincs felelõse a veronai tragédiának

Pörge Béla

2017.07.21. 11:36

Folyik az olasz és a magyar nyomozás is, de gyanúsított még nincs.

A veronai buszbaleset ügyében indított nyomozás határideje a mai nap volt, de a rendőrség újabb hatvan nappal meghosszabbította a nyomozást — írja az MTI.

A nyomozás ismeretlen tettes ellen folyik, az ügyről bővebb tájékoztatást nem adnak a hatóságok. Bár hivatalosan nem erősítették meg, az olasz sajtó korábban már arról írt, hogy az olaszok a sofőrt tartják a baleset felelősének, mert a buszvezető alvászavarokkal küzdött, és vélhetően a baleset előtt is elaludt.

Azonban az olasz hatóságok a műszaki vizsgálathoz bevonták a nyomozásba Alberto Brenteganit, az érintett autópálya-szakaszért felelős mérnököt, valamint Gio­vanni Natale karbantartási igazgatót is, akiknek az esetleges szerepét vizsgálják az ügyben. Ez a nyomozás még folyik, részleteket erről sem tudni.

Mint ismert, január 20-án Verona közelében szerencsétlenül járt egy sítáborból hazatartó magyar autóbusz, amely először a sztráda szalagkorlátjának, majd egy felüljáró pillérének csapódott. A jármű kigyulladt, végül felrobbant. A buszon többségé­ben a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok utaztak, valamint az egyik gyerek családja. A balesetnek tizennyolc halálos áldozata volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére