Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Továbbra is nagy erőkkel keresik a Mallorcán eltűnt magyar testvérpárt

Sümeghi Lóránt

2019.10.29. 11:28

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára kedd reggel a Facebook-oldalán az esettel kapcsolatban közölte, hogy a spanyol, illetve a magyar sajtóban megjelent hírrel ellentétben az eltűntek keresését nem függesztették fel, éppen ellenkezőleg: kiterjesztették azt.

Korábban megírtuk, a Diario de Mallorca helyi lap a hétvégén azt írta, a sziget délkeleti részén fekvő Cala d'Or üdülőhely egyik hoteléből jelentették, hogy két szállóvendégüket napok óta nem látták. A bejelentés két nappal azután érkezett, hogy szemtanúk látták, amint a viharos időben egy óriási hullám a tengerbe sodort két embert.

Az államtitkár tájékoztatása szerint a keresés folyik, kiterjesztették a keresési területet a tengeri áramlatok irányát is figyelembe véve. Hozzátette, a rendőrség valóban talált egy holttestet, a hivatalos tájékoztatás szerint viszont biztos, hogy nem a magyar testvérpár egyik tagjáról van szó. Mint mondta, továbbra is folyamatosan kapcsolatban vannak a helyi hatóságokkal és a családdal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére