Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Totális káosz uralkodik a bevándorláspárti LMP-ben

Nagy Gábor

2018.07.19. 11:00

Többek között a párt egyik elnökét, Szél Bernadettet és az egyik országgyûlési képviselõjét, Ungár Pétert is elmeszelte az LMP etikai és fegyelmi bizottsága.

Szél Bernadettet és Ungár Pétert is három évre eltiltották a párttisztségüktől. A társelnök ennek ellenére (!) maradhat pozíciójában, s valószínűleg Ungár is maradhat képviselő.

Sajtóinformációk szerint a két politikust azért büntették meg, mert a tavaszi választás előtt tárgyaltak a visszaléptetésekről, szervezték az ellenzéki koordinációt.

Ungárt emellett azért is elmeszelték, mert a "Ron Werber kampánytanácsadó szerződésének aláírása körüli anomáliákkal" megsértette a párt alapelveit.

Úgy tudni, hogy Szél és Ungár mellett Schmuck Erzsébet és Sallai Róbert Benedek (korábbi országgyűlési képviselőt) is büntetést kapott, előbbi egy, utóbbi pedig öt évig nem viselhet tisztséget, de a korábbi értesülésektől eltérően nem zárják ki a pártból.

Azonban azok sem menekültek, akik visszaléptek a választás előtt. A Kunhalmi Ágnes javára visszalépő Kassai Dánielt például kizárták a pártból.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére