Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Történelmi mélyponton az MSZP

Zelenka Dóra

2019.06.03. 11:21

A Médianéző Központ igazgatója szerint történelmi mélyponton van az MSZP. Boros Bánk Levente erről hétfő reggel az M1-en beszélt.

Az igazgató elmondta, a szocialista pártban jelenleg a személyekhez próbálják a célokat hozzárendelni, s nem fordítva. Úgy fogalmazott, az MSZP „kiüresedett a humán erőforrás szempontjából”, a pártnak már nincsenek olyan politikusai, akik stratégiában tudnának gondolkodni, és képesek lennének olyan ideológiát felmutatni, ami követhető.

Fotó: MTI

Boros Bánk Levente értékelése szerint az MSZP sodródik, ennek köszönhető, hogy tavaly az áprilisi országgyűlési választásokra is kívülről „importáltak” miniszterelnök-jelöltet Karácsony Gergely személyében, aki egy „nem létező” pártban politizál. Ugyanezzel a párttal álltak össze az EP-választásokra is, és két vereség után sem vonták le a megfelelő konzekvenciákat – tette hozzá.

Szerinte valójában most az MSZP jövője a tét, s nem véletlen, hogy a híradások arról szóltak múlt héten, hogy a párt egyesülhet a Demokratikus Koalícióval.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére