Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Toroczkaiék lerántanák a leplet Radnai állampárti múltjáról

Bertha László

2018.06.18. 13:45

Kikérik az iratokat az Állambiztonsági Levéltárból a Jobbik kommunikációs igazgatójáról, Radnai Lászlóról, mivel Toroczkaiék szerint õ tette tönkre a pártot.

A Jobbikból kizárt Toroczkai László a párt elnökválasztó kongresszusán mondott beszédében – amelyről a felvétel végül a közösségi oldalakra is kikerült – felsorolta, hogy kik és miképp tették tönkre a pártot.

Ásotthalom polgármestere a Jobbik első számú árulójaként nevezte meg a kommunikációs igazgatót, Radnai Lászlót, akinek a neve gyakorlatilag szitokszóvá vált a régi, elveikhez ragaszkodó jobbikosok körében.

Toroczkai hosszasan sorolja ezen a felvételen, hogyan is pusztította, tette tönkre a Jobbikot Radnai, akit szerinte mások küldtek a pártba, aki szerinte feladatot teljesít”

– írja a Ripost az ügy kapcsán.

A Jobbikot elhagyó, illetve a pártból elveik miatt kizárt politikusok úgy tudják, hogy Radnai korábbi tevékenységéről tekintélyes aktát őriznek az Állambiztonsági Levéltárban.

Radnai László, a Jobbik kommunikációs igazgatója a rendszerváltás előtt ugyanis igencsak „figyelemre méltó” karriert futott be a kommunista titkosszolgálat egyik közismert fedőszervezetében, a Chemolimpex nevű külkereskedelmi cégben. Hogy aztán sok év múltán a semmiből felbukkanva ugyancsak döbbenetes gyorsasággal „tegye magáévá” a Jobbikot is – jegyzi meg a Ripost.

A portál úgy tudja, hogy Radnait a Simicska jobbkezének számító Fonyó Károly ajánlotta be Vonának, így lett szinte azonnal a Jobbik teljhatalmú kommunikációs vezetője.

Egyelőre kérdés, hogy Toroczkaiék a törvényi előírások betartásával hogyan tudják megszerezni Radnai aktáit a levéltárból, az azonban biztosra vehető, hogy számos dokumentum áll rendelkezésre személye kapcsán.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére