Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Toroczkai új platformot hoz létre

Bertha László

2018.05.22. 11:18

Ásotthalom polgármestere, Toroczkai László végül meghátrált, így továbbra is belülrõl próbálja meg az általa helyesnek tartott irányba terelni az identitását vesztett Jobbikot.

Az ellenzéki politikus a 11 órai kezdettel meghirdetett sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy nem lép ki a Jobbikból, azonban „Mi magunk” néven egy új platformot szándékozik létrehozni a párton belül, melynek célja, hogy visszaterelje a pártot a „helyes” irányba.

Ennek feltétele azonban az, hogy a párt módosítsa az alapszabályzatát, így a Vonához hű pártvezetés együttműködésére is szüksége van Toroczkainak.

Ásotthalom polgármestere a sajtótájékoztatón azt is bejelentette, hogy a jobbikos polgármesterek mintegy felét sikerült maga mellé állítania, ami azt is jelzi, hogy a platform kész segíteni a pártot a jövő évi önkormányzati választásokra való felkészülésben.

Érdekesség, hogy Toroczkai Lászlónak korábban már volt egy „Mi Magunk” elnevezésű akciószervezete, amely 2007-ben fejezte be működését, mondván, az teljesítette küldetését.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére