Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Toroczkai malmára hajtotta a vizet a Jobbik Dúró Dóra kizárásával

Forisek Ádám

2018.06.01. 07:18

A Mi Magunk platformmal szimpatizáló párttagok nem tartják kizártnak, hogy nekik is számítaniuk kell a Jobbik retorziójára.

A Jobbik frakciójából frissen kizárt, mandátumától megfosztott Dúró Dóra csütörtökön arról beszélt az ATV-ben, hogy kizárási hullám és etikai eljárások kezdeményezése várható a Jobbikban.

Toroczkai Lászlót június hetedikére idézték be az etikai bizottság elé, vele együtt összesen öt párttaggal szemben indít etikai vagy fegyelmi vizsgálatot a Jobbik vezetése a Magyar Idők értesülése szerint. Az eredmény könnyen jelenthet pártból való kizárást.

A retorzió elérheti azon regionális igazgatókat is, akik felkérték Dúrót Toroczkai elnökhelyettes-jelöltjének, majd nyíltan támogatásukról biztosították a Mi Magunk platformot.

Köztük van például Árgyelán János és Császárné Kollár Tímea is, utóbbit a lap is megszólaltatta. Császárné szerint az egyik legfőbb feladat, hogy a választási kudarc után egybetartsák a közösséget, és erre a Mi Magunk Mozgalom a legalkalmasabb.

Az ásotthalmi polgármester egyébként egyre több embert tudhat maga mögött. A platformhoz húz például Walter Pál Péter, aki a Jobbik zürichi baráti körének szervezője volt, amíg ki nem lépett a pártból, továbbá alapító tagként csatlakozott a Mi Magunkhoz Juhász Szilárd, Lőrinc jobbikos önkormányzati képviselője. Szintén érdemes arra gondolni, hogy a szimpatizánsok közül vajon mennyien húznak a Toroczkai-vonal irányába, és mennyien maradnának a néppártosodásnak csúfolt baloldali fordulat útján.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére