Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Toroczkai: Az elnökségre aspiráló Jakab Péter garancia arra, hogy a még megmaradt nemzeti elkötelezettséget is kiirtsák a Jobbikból

Horváth K. József

2020.01.24. 11:30

A lényegre tapintott rá Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, amikor a Magyar Hírlapnak adott interjújában rámutatott: „Ha az Európai Unió azt szeretné, hogy ne legyen illegális bevándorlás, akkor nem létezne”.
Mint hangsúlyozta, a Jobbik minden idők legdurvább árulását követte és követi el jelenleg is, amely azonban sohasem volt egyenlő azzal a nemzeti radikális táborral, amit 2010 előtt nem Vona Gábor jobbikos exelnök épített fel, hanem ők, akik a balliberális kormányok alatt folyamatosan az utcán voltak.

Szegeden 2009-ben volt egy sajtótájékoztatóval egybekötött találkozó, amit Toroczkai hívott életre, s ahová elhívta a Jobbik elnökét, Vona Gábort, a Magyar Gárda akkori főkapitányát, Kiss Róbertet, Tyirityán Zsoltot, a Betyársereg vezetőjét és Zagyva György Gyulát, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom akkori elnökét. Ott kötötték meg a nemzeti radikális tábor szövetségét, és ott döntöttek úgy, hogy Vona Gábor kezébe adják a parlamenti képviseletet, azonban Vona Gábor és köre elárulta a nemzeti mozgalmat. Ez kenyértöréshez vezetett 2018-ban, de valójában 2017 végétől vált a Jobbikon belül belső háborúvá.

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke kiemelte, arra volt már példa, hogy valaki szembefordul a vezetővel, de hogy valaki azzal az eszmével, azokkal az elvekkel azonosuljon, ami ellen harcolt, ami ellen létrejött, olyat eddig még nem láttunk. Leszámítva talán egy-két mezei kisnyilasból verbuválódott kommunistát.

A Jobbik esetében viszont a teljes vezérkar – egy-két kivétellel, akik Toroczkaival tartottak – lázadás nélkül tűrte ezt a nemzetáruló fordulatot. Nem véletlenül fogalmazott korábban úgy, hogy a Jobbik a történelem Hegedűs hadnagyává vált. A Mi Hazánk Mozgalomnak ezért az első és legfontosabb történelmi küldetése, hogy megmentse, ami menthető a nemzeti tábor számára mindabból, amit a Jobbik – mint ennek a tábornak egy ideig a parlamenti képviselete – megjelenített.

Hozzátette, az a tábor – amihez ő is tartozott, amely nem a parlamenti bársonyszékekért harcolt az utcán 2006 és 2010 között – juttatta a Jobbikot olyan lehetőséghez, mint például a milliárdos állami párttámogatás, amit sikerült ellopnia a pártvezetésnek a tiszta szándékú, nemzeti gondolkodású magyar emberektől, így nincs is lehetőség arra, hogy a nemzeti érzelműek médiumait, rendezvényeit, fesztiváljait finanszírozzák. Ehelyett vélhetően

olyan felesleges és káros dolgokra, mint például Vona Gábor szánalmas videóblogjára megy a pénz, mert azt a kérdést eddig még nem tette fel senki: miből él lassan már két éve az exelnök?

A szombati tisztújítással kapcsolatban rámutatott, akik a Jobbikban maradtak politikusként, azok olyan szinten sározódtak be, hogy őket a Mi Hazánk Mozgalom már nem venné át. Az elején még lehetett az új politikai szervezetet azzal kábítani, hogy taktikai okok miatt fognak össze a balliberális pártokkal, de

most már egy nyílt összefogásról van szó, amire az a Jakab Péter a garancia, aki Gyurcsány Ferenccel együtt esküt tett a Parlament lépcsőjén, aki garancia arra is, hogy a még megmaradt nemzeti elkötelezettséget is kiirtsák a Jobbikból.

Ha január 25-én nem Jakabék, hanem Szávay Istvánék nyernek a tisztújításon, akkor folytatódik az a színjáték, hogy néha próbálnak nemzeti húrokat is megpendíteni, közben a színfalak mögött a ballibekkel osztozkodnak.

Gyöngyöspatával kapcsolatban Toroczkai emlékeztetett: ott volt akkor, mikor óriási probléma lépett fel a helyi cigányság és az ott élő magyarok között. És ott voltak a Betyársereggel is, mikor az indulatok elszabadultak.

Látta, tudja mi zajlik Gyöngyöspatán. Fontos kiemelni, bűnözőkről van szó, akik nem akarnak tanulni, nem akarnak a társadalom hasznos tagjává válni.

Ezért azt gondolom, támogatandó az a javaslat, hogy ne pénzzel, hanem felzárkóztatási programokkal történjenek a kárpótlások. Mert a pénzből drogot, alkoholt, fegyvert akarnak venni, tehát ezt a pénzt semmiképp sem szabad nekik odaadni.

A szegregációval kapcsolatban rámutatott, a Mi Hazánk Mozgalom teljesen más álláspontot képvisel, mint a kormány vagy a balliberális ellenzék. Mint kifejtette, ha az ő gyermekei, akik tanulni akarnak, de a tanulási lehetőségeit meggátolja egy olyan fiatal, aki olyan környezetben nőtt fel, ahol a tanulás szégyennek, a bűnözés pedig érdemnek számít, akkor el akarom választani a gyermekemet az agresszív, a többi fiatalt terrorizáló, tanulásukat, taníttatásukat akadályozó gyerekektől. Aláhúzta, szerinte külön kell választani azokat a diákokat, akiknek speciális oktatásra van szüksége.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Még nem tudni, milyen hatással lesz a koronavírus a foci Eb-re

Még nem tudni, milyen hatással lesz a koronavírus a foci Eb-re

Mivel Európában Olaszországot érinti legjobban a járvány, így komoly hatása is lehet a koronavírusnak a nyári Európa-bajnokságra.

Micsoda nap volt: Tovább terjedt a koronavírus, leállították a börtönbizniszt, Szávay kilépett a Jobbikból

Micsoda nap volt: Tovább terjedt a koronavírus, leállították a börtönbizniszt, Szávay kilépett a Jobbikból

A mai nap is mozgalmas volt: tovább terjedt a koronavírus Európában, sőt egy magyar kamionsofőr karanténba került Budapesten. A Országgyűlés pedig leállította a börtönbizniszt, ami vélhetően Magyar Györgyöt kellemetlenül érinti. Továbbá újabb politikus lépett ki a Jobbikból.

Újabb politikus hagyta ott a Jobbikot

Újabb politikus hagyta ott a Jobbikot

Kilépett a Jobbikból Szávay István, a párt volt országgyűlési képviselője.

Keményen kiosztották Karácsony Gergely új barátját

Keményen kiosztották Karácsony Gergely új barátját

London muszlim polgármestere inkább a környezetvédelemre költ a rendőrség helyett.

Mégis mi lófüttyöt csinál a magyar az ellenzék munkaidőben?!

Mégis mi lófüttyöt csinál a magyar az ellenzék munkaidőben?!

Megint nem szavaztak az ellenzékiek egy olyan törvényjavaslat ügyében, amely megakadályozta, hogy az adófizetők milliárdjai elítélt bűnözők zsebeibe vándoroljanak. Ugyanígy nem vagy nemmel szavaztak, amikor migránstömegeket kellett távol tartani a határainktól. De mégis mit csinálnak több százezres fizetésért? Vonulgatnak? Tüntetgetnek? Tévézni mennek? Nem erős ez egy kicsit?! Hé, károgók, nem kéne megdolgozni a pénzetekért?!

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére