Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Toroczkai: Az elnökségre aspiráló Jakab Péter garancia arra, hogy a még megmaradt nemzeti elkötelezettséget is kiirtsák a Jobbikból

Horváth K. József

2020.01.24. 11:30

A lényegre tapintott rá Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, amikor a Magyar Hírlapnak adott interjújában rámutatott: „Ha az Európai Unió azt szeretné, hogy ne legyen illegális bevándorlás, akkor nem létezne”.
Mint hangsúlyozta, a Jobbik minden idők legdurvább árulását követte és követi el jelenleg is, amely azonban sohasem volt egyenlő azzal a nemzeti radikális táborral, amit 2010 előtt nem Vona Gábor jobbikos exelnök épített fel, hanem ők, akik a balliberális kormányok alatt folyamatosan az utcán voltak.

Szegeden 2009-ben volt egy sajtótájékoztatóval egybekötött találkozó, amit Toroczkai hívott életre, s ahová elhívta a Jobbik elnökét, Vona Gábort, a Magyar Gárda akkori főkapitányát, Kiss Róbertet, Tyirityán Zsoltot, a Betyársereg vezetőjét és Zagyva György Gyulát, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom akkori elnökét. Ott kötötték meg a nemzeti radikális tábor szövetségét, és ott döntöttek úgy, hogy Vona Gábor kezébe adják a parlamenti képviseletet, azonban Vona Gábor és köre elárulta a nemzeti mozgalmat. Ez kenyértöréshez vezetett 2018-ban, de valójában 2017 végétől vált a Jobbikon belül belső háborúvá.

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke kiemelte, arra volt már példa, hogy valaki szembefordul a vezetővel, de hogy valaki azzal az eszmével, azokkal az elvekkel azonosuljon, ami ellen harcolt, ami ellen létrejött, olyat eddig még nem láttunk. Leszámítva talán egy-két mezei kisnyilasból verbuválódott kommunistát.

A Jobbik esetében viszont a teljes vezérkar – egy-két kivétellel, akik Toroczkaival tartottak – lázadás nélkül tűrte ezt a nemzetáruló fordulatot. Nem véletlenül fogalmazott korábban úgy, hogy a Jobbik a történelem Hegedűs hadnagyává vált. A Mi Hazánk Mozgalomnak ezért az első és legfontosabb történelmi küldetése, hogy megmentse, ami menthető a nemzeti tábor számára mindabból, amit a Jobbik – mint ennek a tábornak egy ideig a parlamenti képviselete – megjelenített.

Hozzátette, az a tábor – amihez ő is tartozott, amely nem a parlamenti bársonyszékekért harcolt az utcán 2006 és 2010 között – juttatta a Jobbikot olyan lehetőséghez, mint például a milliárdos állami párttámogatás, amit sikerült ellopnia a pártvezetésnek a tiszta szándékú, nemzeti gondolkodású magyar emberektől, így nincs is lehetőség arra, hogy a nemzeti érzelműek médiumait, rendezvényeit, fesztiváljait finanszírozzák. Ehelyett vélhetően

olyan felesleges és káros dolgokra, mint például Vona Gábor szánalmas videóblogjára megy a pénz, mert azt a kérdést eddig még nem tette fel senki: miből él lassan már két éve az exelnök?

A szombati tisztújítással kapcsolatban rámutatott, akik a Jobbikban maradtak politikusként, azok olyan szinten sározódtak be, hogy őket a Mi Hazánk Mozgalom már nem venné át. Az elején még lehetett az új politikai szervezetet azzal kábítani, hogy taktikai okok miatt fognak össze a balliberális pártokkal, de

most már egy nyílt összefogásról van szó, amire az a Jakab Péter a garancia, aki Gyurcsány Ferenccel együtt esküt tett a Parlament lépcsőjén, aki garancia arra is, hogy a még megmaradt nemzeti elkötelezettséget is kiirtsák a Jobbikból.

Ha január 25-én nem Jakabék, hanem Szávay Istvánék nyernek a tisztújításon, akkor folytatódik az a színjáték, hogy néha próbálnak nemzeti húrokat is megpendíteni, közben a színfalak mögött a ballibekkel osztozkodnak.

Gyöngyöspatával kapcsolatban Toroczkai emlékeztetett: ott volt akkor, mikor óriási probléma lépett fel a helyi cigányság és az ott élő magyarok között. És ott voltak a Betyársereggel is, mikor az indulatok elszabadultak.

Látta, tudja mi zajlik Gyöngyöspatán. Fontos kiemelni, bűnözőkről van szó, akik nem akarnak tanulni, nem akarnak a társadalom hasznos tagjává válni.

Ezért azt gondolom, támogatandó az a javaslat, hogy ne pénzzel, hanem felzárkóztatási programokkal történjenek a kárpótlások. Mert a pénzből drogot, alkoholt, fegyvert akarnak venni, tehát ezt a pénzt semmiképp sem szabad nekik odaadni.

A szegregációval kapcsolatban rámutatott, a Mi Hazánk Mozgalom teljesen más álláspontot képvisel, mint a kormány vagy a balliberális ellenzék. Mint kifejtette, ha az ő gyermekei, akik tanulni akarnak, de a tanulási lehetőségeit meggátolja egy olyan fiatal, aki olyan környezetben nőtt fel, ahol a tanulás szégyennek, a bűnözés pedig érdemnek számít, akkor el akarom választani a gyermekemet az agresszív, a többi fiatalt terrorizáló, tanulásukat, taníttatásukat akadályozó gyerekektől. Aláhúzta, szerinte külön kell választani azokat a diákokat, akiknek speciális oktatásra van szüksége.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére