Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tömeges elbocsátás az Alfahírnél: nyári szünetre küldhetik Havas Henriket

888.hu

2022.06.13. 17:00

Azt mondják, sokaknak SMS-ben mondtak fel.

 

A Media1 szerint a Jobbik-közeli fenntartó úgy döntött, hogy csökkenti az N1TV és az Alfahír szerkesztőségének létszámát. A hírek szerint Havas Henrikkel is az N1TV és az Alfahír megszakítják a közös munkát, aki azonban a hírre úgy reagált, hogy

vele csak annyit közöltek, hogy a műsorát nyári szünetre küldik.

Információjuk szerint tényleges felmondás nem történt, de ha vége is lenne a munkának, Havas azt mondta, akkor sem esne kétségbe, mert „ez a 121. hely, ahol életem során vagyok, és most is sok más tevékenységen dolgozom”.

 

Az Alfahír szerkesztősége a Media1 egyik forrása szerint hat főre apad; a Szabad Európa szerint a korábban tízfős stábból mindösszesen négyen maradnak a portálnál két hónapon belül, továbbá ennyien maradnak az N1TV-nél is.

 

A Szabad Európa cikke szerint sokaknak SMS-ben mondhattak fel, míg másokkal személyesen bonthattak szerződést, anyagi nehézségekre hivatkozva. Többeknek indoklás nélkül mondtak fel, amit azért tehetnek meg, mert a munkavállalókat csoportos leépítésre hivatkozva fogják elküldeni – ebben az esetben pedig nem szükséges a szerződésbontás okát megindokolni.

 

A Szabad Európa arról is írt iparági források nyomán, hogy már az Alfahír és az N1TV szerkesztőségének, valamint stúdiójának a bérleti szerződését is felmondták, ugyanis egyelőre nem tudni, hogy a következő hónapokban mennyi pénzből gazdálkodhat a Jobbik pártalapítványa. A Media1 úgy tudja, hogy részben a Jobbik elnökségében az április 3-i súlyos kudarcok után kialakult személyi változásoknak is jelentős szerepe van az N1TV-nél és az Alfahírnél kialakult helyzetben.

 

Havas Henrik az elmúlt időszakban nemcsak Tóth Gabinak szólt be, hanem a „fake news” gyártók közé is csatlakozott, ugyanis volt rá precedens, hogy összekeverte a szezont a fazonnal...

 

Nem csoda, hogy az N1TV besokallt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére