Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több százezer embert keres fel a Fidesz a héten

Nagy Gábor

2019.05.21. 14:55

Erről Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója beszélt.

Új szakaszba lépett a Fidesz európai parlamenti (EP-) kampánya ezen a héten, a kormánypárt minden erejével támogatói közvetlen elérésére helyezi a hangsúlyt – közölte Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden.

Mint mondta: több tízezer aktivistával sok százezer embert fognak felkeresni személyesen, illetve felhívni telefonon a következő napokban.

„Arra kérjük támogatóinkat, hogy mindenki legyen ott most vasárnap. Menjünk el és szavazzunk egy erős és független Magyarországra az Európai Unióban! Menjünk el és szavazzunk, küldjünk erős és világos üzenetet Brüsszelnek arról, hogy a bevándorlást meg kell állítani és Európát meg kell védeni – buzdított a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A politikus ugyanakkor hozzátette, az igazi próba most jön.

„Vasárnap mindenkinek el kell menni szavazni, mert csak így biztosítható, hogy hazánk olyan képviselőket küldjön az EP-be, akik számára ott is mindig Magyarország és a magyar emberek érdeke lesz az első” – fogalmazott.

Hidvéghi szerint óriási a tétje a mostani EP-választásnak.

„Brüsszelben új vezetésre van szükség, amely megvédi Európát a bevándorlástól, a terrorizmustól, amely megvédi az európai keresztény kultúrát, a fiatalok jövőjét és a nemzetek Európáját” határozta meg a célokat.

Szavait azzal zárta, hogy a pártok közül egyedül a Fidesz-KDNP-re lehet számítani, egyedül a Fidesz-KDNP áll ki a bevándorlás ellen. Az ellenzéki pártokra nem lehet számítani Magyarország védelmében – fűzte hozzá, ezért arra biztatott mindenkit, hogy menjen el és szavazzon a Fideszre vasárnap.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére