Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint háromezer menekültnek segített a rendőrség tegnap Budapesten

888.hu

2022.03.17. 09:17

A BRFK és a társszervek szerdán 3329 menekültet fogadtak a fővárosi pályaudvarokon – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

 

Az ukrajnai háború elől 2022. március 16-án 3329 ember, köztük 971 gyermek érkezett Budapestre vonattal – tájékoztat a police.hu.

A rendőrség tájékoztatásából az is kiderül, hogy legtöbben információt kértek, illetve egyénileg utaztak tovább, vagy rokonokhoz mentek.

Mindemellett az együttműködő hatóságok fővárosi és vidéki szálláshelyeken 59 ember, köztük 37 gyermek elhelyezését és odaszállítását oldották meg.

 

Budapest, 2022. március 3.Az orosz-ukrán háború elõl menekülõ emberek Budapesten, a Nyugati pályaudvaron 2022. március 3-án reggel.MTI/Balogh Zoltán

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség erői a Keleti és a Nyugati pályaudvaron egyébként folyamatosan segítik az Ukrajnából vonattal érkező menekülteket.

A menekültek ellátásának, szállításának, elszállásolásának érdekében a rendőrök folyamatosan tartják a kapcsolatot a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság, a Magyar Államvasutak Zrt., a Budapesti Közlekedési Központ, a Fővárosi Önkormányzat Rendészeti Igazgatóság, valamint a segélyszervezetek munkatársaival.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére