Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint egymillió ember töltötte ki a nemzeti konzultációt

Forisek Ádám

2018.12.21. 11:11

Ma van a családügyi nemzeti konzultáció íveinek kitöltési határideje.

A mai nap a családügyi nemzeti konzultáció utolsó napja, éjfélig lehet elektronikus úton eljuttatni a kérdőívet, illetve a december 21-én feladott postai küldeményeket is hozzászámolják a többihez. Óvatos becslések szerint akár 1,2-1,3 millió is lehet a visszaküldött kérdőívek száma – olvasható a Magyar Időkben.

A kitöltött konzultációk november közepén lépték át az egymilliós határt, erről még Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára beszélt.

Az államtitkár hangsúlyozta, hogy az addig beérkezett 1,117 millió kitöltött kérdőív kevesebb mint hét százaléka internetes kitöltés, ami azt mutatja, hogy a magyarok változatlanul a postán visszaküldött kérdőívet részesítik előnyben.

Hangsúlyozta: az ország már kétszer annyit költ családtámogatásokra, mint 2010-ben, s miután a gazdaság jól teljesít, a rendszert tovább lehet bővíteni, így ez a konzultáció jelölheti ki a jövőbeni intézkedések alapjait.

Az államtitkár szerint az ellenzék mindvégig támadta a konzultációt, mert valójában az egész családtámogatással van bajuk, és ha tehetnék, el is törölnék azt, így a konzultációban való részvétellel az emberek kiállhatnak az eddigi eredmények, az eddigi döntések és a kormány családpolitikája mellett, amelynek az a célja, hogy minél több támogatást adjanak a gyermeket nevelő családoknak.

A kormány 2010 óta tart konzultáció­kat a nyugdíjasok körülményeiről, az alaptörvényről, szociális és gazdasági kérdésekről. Az eddigi legsikeresebb nemzeti konzultáció a Soros-tervről 2017 őszén volt. Arra közel 2,3 millióan válaszoltak. 2017 áprilisában az Állítsuk meg Brüsszelt! című konzultációs kérdőívből valamivel több mint 1,7 millió kérdőívet küldtek vissza.

A mostani konzultáció ugyancsak sikeresnek tekinthető, elérheti az 1,3-1,5 millió válaszadót. A valós összegzés valószínűsíthetően február első felére készül el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére