Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ti, akik bedőltök Gyurcsány influenszerkedésének, legalább a mai napon gondolkozzatok el!

Pörge Béla

2019.12.05. 10:15

A politikában ritka az olyan ember, aki évtizedekig ugyanazt vallja a világról, bárki változhat pozitív irányba, fátylat lehet borítani a múlt egyes dolgaira. De aki egyszer a nemzetére rontott, az akkor sem lesz vállalható, ha ügyesen bohóckodik a közösségi médiában.

December 5-e van, holnap jön a Mikulás, hamarosan itt a karácsony. Ám ez a nap mégsem ünnep, hanem egy nagyon szomorú, szégyenteljes évforduló. 2004. december 5-én érvénytelen lett a népszavazás, amit arról írtak ki, hogy a Kárpát-medencében élő, az anyaországtól elszakított területen maradt magyarok könnyített módon megkaphassák (vagy éppen visszakaphassák) a magyar állampolgárságot. Bár a népszavazáson az „igenek” voltak többségben, a botrányosan alacsony részvétel miatt a népszavazás érvénytelen volt.

Már ez is szomorú, de ami igazán felháborító, az az, hogy voltak olyan „magyar” politikusok, akik a határon túli magyarok ellen uszítottak. Nyakó István 23 millió román beözönléséről beszélt (még a határon túli magyarok lerománozásával együtt sem éltek ennyien már akkor sem Románia területén), míg Fodor Gábor azon aggódott, hogy milyen sokba kerülne Magyarországnak, ha minden magyar magyar állampolgár lehetne. A kampány során az SZDSZ nyíltan uszított a magyarok és a nemzetállami eszme gondolata ellen is, ám az a párt azóta már a helyére, a történelem szemétdombjára került.

Viszont máig köztünk élnek és politizálnak azok, akik a sokáig hezitáló MSZP-t is a magyarok ellen hangolták. Ennek az irányvonalnak a fő képviselője ma Insta-posztokban bohóckodik, chatel a fiatalokkal és sokan sajnos menőnek tartják, ha szelfizhetnek vele.

Gyurcsány Ferenc bűneit hosszasan lehetne sorolni, de mind közül a legnagyobb és legundorítóbb a magyarság szembeköpése volt. Az MSZP-ből Gyurcsány volt az első, aki világosan amellett foglalt állást, hogy a határon túli magyarok ne kaphassanak magyar állampolgárságot. Ezen a népszavazáson a Gyurcsány-félék egymás ellen uszították a magyarság anyaországi és elszakított területen élő tagjait, ez a seb pedig azóta sem gyógyult be, a hatás máig érezhető, amikor a magukat magyarnak mondó egyedek románozzák, szlovákozzák, szerbezik vagy ukránozzák magyar testvéreinket, honfitársainkat.

Szóval te, aki éppen most eszmélsz politikailag, 2006-ban még gyermek voltál, ezért nem is érted, miért utálják sokan Gyurcsányt! Értem én, hogy poén egy volt miniszterelnökkel szelfizni, chatelni vagy éppen főzni, de ne felejtsd el soha, kiről van szó! Nem azért szidja őt az a sok ember, mert boomerek és nem értik a 21. századot. Hanem azért, mert ő az, aki lerománozta a nagyváradi dédnagymamádat és leszlovákozta a haverod kassai nagyapját. S akkor a 2006-os őszi eseményeket még nem is említettem, de azt majd elolvasod máshol...

 

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Autód is van: náci-e vagy?

Autód is van: náci-e vagy?

Az Extinction Rebellion szerint már az autósok is nácik.

Conor McGregor is Trump-rajongó

Conor McGregor is Trump-rajongó

Conor McGregor coming outolt, Donald Trumpot az USA egyik legnagyobb elnökének tartja. A Twitteren már alig látszik a tartalom a libsi könnyóceán miatt.

Lemondhat az Öt Csillag Mozgalom vezetője

Lemondhat az Öt Csillag Mozgalom vezetője

Luigi Di Maio olasz külügyminiszter jelentős bejelentésre készül pártja, az Öt Csillag Mozgalom (M5S) szerdai vezetőségi ülésén, feltételezhető, hogy lemond a párt irányításáról – jelentette az olasz sajtó. A döntés a január 26-i tartományi választások eredményét és a kormány sorsát is befolyásolhatja.

Két bombamerénylet történt Svédországban egyetlen éjszaka alatt

Két bombamerénylet történt Svédországban egyetlen éjszaka alatt

A kormány szerint a robbanószerkezeteket „rasszista indíttatásból” helyezték oda a „szélsőjobboldali svédek”. Életszerűen hangzik.

A Brexit után is maradhatnak az Egyesült Királyságban az EU-s állampolgárok

A Brexit után is maradhatnak az Egyesült Királyságban az EU-s állampolgárok

Módosításokkal hagyta jóvá kedd éjjel a Lordok Háza – londoni parlament felső kamarája – a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét rögzítő megállapodás törvénytervezetét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére