Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Teréz körúti robbantás: az egyik rendõr elhagyhatta az intenzív osztályt

Horváth József György

2016.09.27. 17:48

Elhagyhatta az intenzív osztályt az egyik rendõr, aki a szombat éjjeli Teréz körúti robbantásban sérült meg - értesült kedden a hirado.hu.

Az internetes lap érdeklődésére az Országos Rendőr-főkapitányság azt válaszolta, hogy stabil, kielégítő az állapota a Teréz körúti robbantásban megsérült két rendőrnek. Hozzátették, hogy a férfi kollégájuk elhagyhatta az intenzív osztályt, munkatársnőjüket viszont továbbra is ott ápolják.

A főváros VI. kerületében, a Teréz körúton, a Király utcai kereszteződésben lévő egyik földszinti üzlethelyiségnél szombat éjjel történt robbantás, amelyben két rendőr megsérült.

A rendőrség közölte: a robbantás feltételezett elkövetője, egy körülbelül 170 centiméter magas, 20-25 év körüli férfi világos horgászkalapot, sötét vászondzsekit, kék farmernadrágot és fehér sportcipőt viselt. Papp Károly országos rendőrfőkapitány 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben.

Az ORFK közleménye szerint a főváros VI. kerületében, a Teréz körút 2-4. előtt szombat este történtek miatt elrendelt szigorított ellenőrzés során a rendőrség a határátkelőhelyeken "kockázatelemzés alapján" vizsgálja az utasoknál lévő tárgyakat és az általuk használt gépjárműveket azért, hogy megállapítsa, nincs-e náluk robbanóanyag.

Papp Károly országos rendőrfőkapitány vasárnap jelentette be, hogy a szakmai protokollnak megfelelően elrendelte a robbanóanyagra, robbanószerre vonatkozóan a szigorított ellenőrzést a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a közúti határátkelőhelyeken, és elrendelte valamennyi nemzetközi személyszállító vonat rendőri ellenőrzését és kísérését.

(MTI)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére