Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Temetõben voltak elrejtve Portik titokban készített hangfelvételei

888.hu

2019.01.16. 12:15

Mint ismert, a hatóság hozzájutott több száz órányi hangfelvételhez, amelyeket Portik Tamás rögzített. A 90-es évek ismert olajbûnözõje, Portik egy temetõben rejtette el a felvételek egy részét.

A Portikról és a hangfelvételekről készült cikkekben rendre megemlítik Portik egyik beszélgetőtársát, az MSZP karitatív tagozatának korábbi vezetőjét. A sajtó nagy részében D.I.A. monogrammal jelölt férfi Dósa István András. A férfi nevének nyilvánosságra kerülése után az MSZP azonnal igyekezett elhatárolódni egykori potentátjától.

Dósa szintén találkozott és beszélgetett Portikkal, így erről az eseményről is fennmaradt egy hangfelvétele a maffiózónak. A beszélgetés pontos tartalma nem ismert, de kínosan érintheti az MSZP-t, ugyanis Portik azért találkozott balos politikusokkal, hogy a pártvezetés felé kapcsolatokat építsen ki.

A hangfelvételek egy részét a nyomozók a Farkasréti temető egyik síremlékében találták meg. Ezek között egyik-másik Portik és Gyárfás Tamás közötti megbeszéléseket is tartalmaz.

Gyárfásról régóta keringett a pletyka, hogy ő állhat felbujtóként Fenyő János egykori médiavállalkozó megölése mögött. Gyárfás eddig azzal védekezett, hogy neki nem állt érdekében megöletni Fenyőt, mivel a gyilkosság időpontjára már rendezték konfliktusaikat. Ennek ellenére a nyomozók felbujtással gyanúsították meg a hangfelvételek alapján.

A Magyar Idők információi szerint a fentebb említett MSZP-s Dósa és társai megzsarolták Gyárfást a hangfelvételekkel, „tárolási díjat” kértek, ám Gyárfás feljelentést tett az ügyben és a hatóságok így találták meg később a hanganyagokat.

A nyomozásra rálátók szerint a hangfelvételek tartalma megerősíti a sportvezető elleni alapos gyanút. Az adathordozók temetői lefoglalása során került célkeresztbe Portik egykori üzlettársai közül egy német–magyar kettős állampolgár is, aki egykor az MSZP karitatív tagozatának első elnökeként jutott a nagypolitikába. A férfit Portik egyik pénzkezelőjeként nevesítette a Heti Válasz még 2012-ben – írta a Magyar Idők.

A nyomozók által tucatnyi egyéb helyről lefoglalt kisteherautónyi hangfelvételről tudható, hogy a hanghordozók a teljes technológiai választékot felölelik az orsós magnetofonszalagoktól, a flopikon és CD-ken át a digitális hangrögzítés eszközeit is beleértve.

A hanghordozók értékelése és elemzése hónapokig tartó munkát jelent a szakembereknek, ám már az eddig megismert információk is arra utalnak, hogy totális áttörés is elképzelhető az 1990–2000-es évek maffiabűnözése elleni fellépésben.

A leszámoláshullám robbantási ügyei éppúgy megoldódhatnak, ahogy pontosan kirajzolódhat, hogy kik voltak az olajbűnözés haszonélvezői a szervezett bűnözők, illetve a politikusok közül és a pártok üzleti holdudvarából.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Gulyás: Érdemes megjutalmazni az erdélyi magyar összefogást!

Gulyás: Érdemes megjutalmazni az erdélyi magyar összefogást!

Gulyás Gergely elmondta, hogy a magyar kormány a szimbolikus ügyeken túl immár a gazdaságfejlesztési programon keresztül is szeretné támogatni az erdélyi magyarokat.

7:59 | A nap legfontosabb hírei

7:59 | A nap legfontosabb hírei

Szájer lemondott, Demeter visszavonta írását, rekordot döntött ismét a koronavírus járvány.

Gyurcsányék Brüsszellel örömmel szövetkezve támadják a kormányt

Gyurcsányék Brüsszellel örömmel szövetkezve támadják a kormányt

Lelki szemeim előtt látom Dobrev Klárát, amint egy jókora husánggal üti-veri a magyar kormányt. Ahogy a gazda, akinek elverte szőlőjét a jég, és elkeseredettségében ő is nekiesett egy nagy bottal, mondván: – Nézzük, mire megyünk ketten!

Tudatos vásárlást ajánl mindenkinek Müller Cecília

Tudatos vásárlást ajánl mindenkinek Müller Cecília

Az országos tisztifőorvos nyilatkozott az oltásokról is, miszerint jelenleg az orosz vakcina van leginkább elérhető közelségben, de a többi vakcináról is azt hallani, hogy az engedélyeztetési eljárás vége felé járnak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére