Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Teljesen hülyének nézi a választóit Márki-Zay Péter

Sümeghi Lóránt

2019.05.28. 14:32

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnöke a szimpatizánsainak egy jó részét annyira együgyűnek gondolhatja, hogy azok tévedésből a Toroczkai László fémjelezte Mi Hazánk Mozgalomra voksoltak vasárnap.

Terjedelmes Facebook-bejegyzésben ír a hódmezővásárhelyi polgármester, Márki-Zay arról, hogy az általa gründolt, Mindenki Magyarországa Morgalom (MMM) nevezetű gittegylet nem egyezik meg a Toroczkai László, Novák Előd és Dúró Dóra fémjelezte Mi Hazánk Mozgalom nevezetű, több mint 3 százalékot bezsebelő párttal. Bejegyzését azzal indokolta, hogy „sajnálatos félreértéseknek” köszönhetően több szimpatizánsa Toroczkaiék pártjával azonosította a mozgalmát a vasárnapi EP-választáson.

Magyarán Márki-Zay annyira együgyűnek tarthatja a választóit, hogy nemcsak hogy rossz szervezetre adják le a voksukat, hanem még annyira sem tájékozottak, hogy tudják, a Mindenki Magyarországa el sem indulhat az európai parlamenti választáson, lévén, hogy az nem egy bejegyzett párt (jelenleg egyesületként létezik). Mint írja,

az MMM (Mindenki Magyarországa Mozgalom) NEM ÖSSZETÉVESZTENDŐ a Mi Hazánkkal! [...] Kérem világosítsák fel polgártársaikat, hogy ez a tévedés ne szedjen több áldozatot.

Mint ismert, az európai parlamenti választásokon a Toroczkai-féle, nemzeti radikális Mi Hazánk 3,33 százalékot kapott, amely komoly teljesítmény ahhoz képest, hogy a szervezetet mindössze kilenc hónappal ezelőtt bontott zászlót.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére