Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tarlós: parkoljunk ingyen a saját kerületünkben!

Nagy Gábor

2019.05.20. 09:08

Javaslatot tett a főpolgármester.

Tarlós István ingyenessé tenné a parkolást minden fővárosi számára a lakhelye szerinti kerületben. A főpolgármester a pazarló zuglói parkolási szerződésekre reagálva tett bejelentést a Magyar Nemzetnek.

Mint fogalmazott: Karácsony Gergely, a kerület polgármestere „szavahihetetlen és önállótlan”.

„Javaslom, hogy minden kerületi lakos számára ingyenes legyen a lakhelye szerinti kerületben a parkolás Budapesten, s csak a kerületen kívülieknek kelljen fizetniük”.

Tarlós István, Budapest főpolgármestere

Ismert, a XIV. kerületiek körében rendkívül népszerűtlen parkolási rendszert szabályozó szerződések komoly károkat okoznak, napi egymillió forintjába kerül a helyieknek, s a pazarló rendszer lassan már milliárdos veszteséget okoz Zuglónak. Közben Karácsony embere, a zuglói önkormányzat jegyzője arról értekezett, hogy szerinte nem lehet felmondani a XIV. kerület napi egymillió forint veszteséget termelő parkolási szerződéseit. Papp Imre jogszabálysértőnek minősítette a zuglói képviselő-testület május 13-i határozatát, amely egyrészt felmondaná a botrányos szerződéseket, másrészt, míg nem tisztázódik a helyzet a kerületben, ingyenessé tenné a zuglóiaknak a parkolást.

„Karácsony Gergely mögött semmilyen valós teljesítmény nincs. Szinte nap mint nap önellentmondásba keveredik. A parkolási szerződés felmondását is megszavazta, majd betámadta a saját igen szavazatát. Komolytalan, mivel ő az első olyan politikus, aki rendre az ellenzéket próbálja okolni még a saját szavazata miatt is” – kommentálta a zuglói káoszt a főpolgármester.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére