Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tarlós István Karácsonyról: határozatlan, könnyen zavarba jön, és akkor kijátsszák

Forisek Ádám

2019.06.29. 18:20

Tarlós István főpolgármester is értékelte az ellenzék előválasztási bohózatát.

A főpolgármester interjúban beszélt arról, hogy az előválasztás gyakorlatilag egy magánrendezvény volt, mindenféle közjogi relevancia nélkül.

Nem akarom azt mondani, hogy bármi stikli történt, de itt megvolt a lehetősége.

Az eredményeket tekintve Tarlós István arról beszélt: Karácsonynak szurkolt, hiszen egyedül az ő eddigi önkormányzati teljesítménye értékelhető ki.

Fotó: Kozma Zsuzsi

Ha ő kikapott volna egy leszállópályán csúszkáló volt médiadívától vagy egy olyan embertől, akit a világon senki nem ismert, az tényleg a pályafutása azonnali végét jelentette volna.

Karácsony munkásságáról pedig nem igazán lehet pozitívumokban beszélni. Tarlós István szerint a párbeszédes politikus zuglói hagyatéka „súlyos”, ráadásul Karácsony a Fővárosi Önkormányzatnál öt éven át kerülte a munkát: a közgyűlések kétharmadán egyáltalán nem vett részt, így abszolút nincs képben a főváros ügyeivel.

Végezetül pedig Tarlós István is felhívta a figyelmet arra a nem éppen elhanyagolható tényre, hogy az előválasztáson a budapesti szavazópolgárok 5,1 százaléka vett részt (ennek pedig Karácsony nagyjából a felét kapta, 33 ezer szavazatot). Ez pedig annyit jelent: a budapestiek 95 százalékát egyáltalán nem mozgatta meg az ellenzék előválasztási bohóckodása.

Az interjút teljes terjedelmében ITT olvashatjátok el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére