Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tarjányi ismét castingoltatott: egy 76 éves marxista atlantista lesz a miniszterelnök-jelölt

888.hu

2017.10.23. 10:30

Egy gyurcsányista kötõdésû blog arról ír, hogy megvan az MSZP-DK közös lista, sõt Gyurcsány a 76 éves Balázs Pétert szemelte ki miniszterelnök-jelöltnek.

A B1 blogcsalád névre keresztelt baloldali gyűlöletlap "úgy tudja", hogy Tarjányi Péter Balázs Pétert ültette a szereposztó kanapéra. Azt nem tudni, hogy ezek után mi történt, de a "lap" szerint a Bajnai-kormány volt külügyminiszterét indítanák 2018-ban Orbánnal szemben.

Balázs Péterről körülbelül annyit érdemes tudni, hogy 1941-ben született, a Kádár-rendszerben külkereskedőként dolgozott (ami külügyi hírszerzőt jelent), majd a rendszerváltás után diplomataként folytatta. Bajnai Gordon kormányában külügyminiszter volt 2009-2010-ben.

A miniszterelnök-jelölti casting során felvetődött Bárándy Péter, a Medgyessy-kormány egykori igazságügyi miniszterének neve is, Karácsony Gergely pedig csak akkor jöhet a képbe, ha az Együtt-Párbeszéd is csatlakozik a Hülyék 2018 néven futó ellenzéki komédiához.

Balázs Péter az atv.hu-nak megerősítette, hogy nem vállalná, hogy a DK-MSZP miniszterelnök-jelöltje legyen. "Engem sem a DK, sem az MSZP nem keresett meg, de más párt sem. Hozzá kell tennem, hogy én sem jelentkeztem senkinél, hogy miniszterelnök-jelölt szeretnék lenni. Ez a hír – tévesen – egyetlen blogon jelent meg, azt vették át más portálok" – mondta. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére