Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Támogatja a gyermekvédelmi népszavazást az Alapjogokért Központ is

888.hu

2021.07.21. 13:00

A központ mindenkit arra buzdít, hogy a gyermekek érdekeit tekintse elsődlegesnek, és szavazzon nemmel, utasítsa el a genderideológiát.

 

Közösségi oldalukon megírták, hogy a migráció körül kialakult nemzetközi vitákhoz hasonlóan a gyermekeink jövőjét érintő kérdésekben sem hagyhatjuk, hogy azokról a brüsszeli eurokraták és a nyílt társadalom hálózata döntsön a magyar választók helyett.

Emlékeztetnek, hogy az Alapjogokért Központ Magyarországon elsőként hívta fel a figyelmet az isztambuli genderegyezmény veszélyeire:

a nők jogainak védelmére teljességgel alkalmatlan dokumentum valójában az ún. társadalmi nemek fogalmát tenné hivatalossá.

A politikai vita pedig mára olyan ideológiai harccá terebélyesedett, amely egyértelmű választóvonalat képez a józan ész hívei és a magukat progresszívnak nevező, a legalapvetőbb európai értékeket elhagyó csoportok között. A genderideológia ugyanis az egész fennálló társadalmi rendünket, illetve az annak alapját képező családot is veszélyezteti, ezért

a gyermekeket külön védelemnek kell megilletnie, hogy megfelelő testi, szellemi és erkölcsi gondoskodáshoz való joguk biztosítva legyen
– írták.

Emlékeztetnek, hogy a törvény megalkotásakor a jogalkotót az a szándék vezérelte, hogy védelmezze az egyre agresszívabbá váló genderpropagandával szemben leginkább védtelen korosztályokat, valamint törvényi szinten garantálja a szülők jogát, hogy megválaszthassák, gyermekük mikor, hol és milyen formában ismerkedik meg a különböző szexuális irányultságokkal.

A törvény elfogadásával azonban az Európai Unió birodalomépítő intézményei és a nyílt társadalom hálózata újult erővel lendült támadásba a kizárólag tagállami hatásköröket érintő szabályozás ellen.

Ennek pedig része a minap nyilvánosságra hozott jogállamisági jelentés is.

Kijelentették, hogy az Alapjogokért Központ a végsőkig elkötelezett Magyarország szuverenitása mellett, és ellenez minden olyan ideológiai, politikai töltetű kísérletet, amely arra irányul, hogy ne a magyar választók közössége, hanem külső erők határozzák meg hazánk sorskérdéseit.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére