Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szívesen máskor is, Gyurcsány úr!

Bertha László

2016.02.15. 12:54

A Facebookon reagált az egyik Gyurcsányék által ellopott fotó készítõje.

Szívesen máskor is, Gyurcsány úr!

Csak kérem, legközelebb ne hazudozzon, ha felhasználja valamelyik fotómat.

Szeretek fotózni. A legtöbb képemet a Csepel.info dolgozta fel, onnan vették át a magyar média számtalan más helyén. Örülök neki, ha más honlapokon is látom ezeket, ahhoz meg, hogy a nevemet vagy a képek forrását is odaírják, soha nem ragaszkodtam. Még akkor sem, amikor a csepeli MSZP vagy a hatalom megszerzésre rövid időre egyesült baloldal használta a fényképeimet - az egyébként bennünket gyalázó újságaikban. Bár halkan jegyzem meg, elég extrém, hogy a csepeli baloldal képtelen meglenni a csepeli Fidesz elnökének fotói nélkül.

Ma a 888.hu oldalon vettem észre, hogy az egyik fényképemet Gyurcsány Ferenc használta fel. Nyugdíjasokat riogat vele, ráadásul irgalmatlan sok hazugsággal fűszerezve. Más fotók mellett erről is azt sugallja, hogy Orbán Viktor "kevesek Magyarországán" készült. Nos, ez a kép 2008. április 11-én, reggel 9 óra előtt 3 perccel készült, Csepelen. Ekkor Gyurcsány Ferencnek hívták a miniszterelnököt.

Gyurcsány úr, maga árulta el, hogy hazudik reggel, éjjel meg este, és trükkök százait veti be, amikor hatalomhoz próbál jutni. Azt is tudjuk, nem elég valaminek lenni, annak is kell látszani. A videó, amihez a fotót lopták, méltó lett Gyurcsány Ferenchez. Gratulálok!"

Ábel Attila

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére