Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szijjártó Péter: Márki-Zay és az ukrán elnök megegyezett, hogy fegyvereket kapjon Ukrajna

888.hu

2022.03.29. 10:43

Szijjártó Péter Szegedről jelentkezett be.

 

A baloldal miniszterelnök jelöltje, Márki-Zay Péter egy Twitter-bejegyzésben üzent Ukrajna elnökének. Ez a bejegyzése is világossá teszi, hogy megegyeztek. Megegyeztek, hogyha Magyarországon a baloldal kormányozna akkor azonnal megszavaznák a gáz- és olajszállításra vonatkozó szankciókat. S ha a baloldal kormányozna, akkor azonnal megkezdenék a fegyverszállításokat is Ukrajnába”

– közölte a külügyminiszter.

 

Ez a Twitter-üzenet világosan alátámasztja az összes eddigi információt, melyek szerint ez a megegyezés megszületett”

– hangsúlyozta.

 

Ha ezt a megegyezést végrehajtják, akkor annak azonnali és rendkívül súlyos következményei lesznek Magyarországra nézve. A fegyverszállítások azonnal háborúba sodornák Magyarországot, hiszen a fegyverszállítmányok katonai célpontot jelentenek, s ezért a fegyverszállítások Magyarország biztonságát súlyos veszélybe sodornák”

– érvelt.

 

A miniszter hozzátette: „amennyiben pedig megszavaznák a kőolaj és földgáz szállításra vonatkozó szankciókat, akkor azzal az üzemanyagellátást, a fűtést és azt veszélyeztetnék, hogy Magyarország gazdasága a leállás szélére kerülne”.

 

„Ez a megegyezés tehát létrejött, ez Márki-Zay Péter Twitter-üzenetéből, amelyet Ukrajna elnökének küldött, világosan látszik. Megegyeztek, hogyha a baloldal nyerne, ha a baloldal kormányozna akkor azonnal megszavaznák a földgáz- és kőolaj szállításra vonatkozó szankciókat és azonnal megkezdenék a fegyverszállításokat. Ez rendkívüli veszéllyel járna Magyarországra nézve ezért április 3-án, ennek a hétnek a vasárnapján, világos döntés előtt állunk, világos döntés előtt áll Magyarország, világos döntés előtt áll minden magyar ember, aki a Fideszre szavaz, az a békére és a biztonságra szavaz, aki a baloldalra szavaz, az a háborúba történő azonnali belesodródást kockáztatja” – összegzett.

 

Jól gondolják meg kérem a döntést s kérem vegyenek részt a vasárnapi parlamenti választáson!”

 

– zárta gondolatát Szijjártó Péter.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére