Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szijjártó Péter a részvétnyilvánítás mellett felajánlotta Magyarország segítségét a román külügyminiszternek

MTI - 888.hu

2020.11.15. 16:25

Szombaton tűz ütött ki a romániai Karácsonkő megyei kórházának intenzív osztályán, ahol a koronavírusos betegeket is ápolták. A külgazdasági és külügyminiszter azt mondta, „A bajban össze kell tartanunk és segítenünk kell egymást!”

 

Levélben nyilvánította ki részvétét Bogdan Aurescu román külügyminiszternek Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a szombati, karácsonkői (Piatra Neamt-i) kórház intenzív osztályán kitört tűz miatt és felajánlotta Magyarország segítségét.

A külgazdasági és külügyminiszter vasárnap közösségi oldalán felidézte: szombaton tűz ütött ki a romániai Karácsonkő megyei kórházának intenzív osztályán, ahol a koronavírusos betegeket is ápolták. A szerencsétlenség nyomán a betegek közül többen meghaltak, többek állapota pedig súlyos – tette hozzá.

Szijjártó Péter tudatta: levelet küldött Bogdan Aurescu román külügyminiszternek, amelyben a részvétnyilvánításon túl szükség esetére felajánlotta Magyarország segítségét.

„A bajban össze kell tartanunk és segítenünk kell egymást!”

- írta Szijjártó Péter bejegyzésében.

A kelet-romániai Karácsonkő koronavírusos betegeket ápoló megyei kórházának intenzív osztályán kitört tűzben tíz koronavírusos beteg életét vesztette, és legalább heten válságos állapotban vannak, őket egy új jászvásári mobilkórház intenzív osztályára helyezték át.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére