Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szijjártó keményen beszólt Schulznak

Pörge Béla

2017.08.17. 15:43

Szijjártó Péter Martin Schulz nyilatkozatára reagált.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint Martin Schulz német szociáldemokrata kancellárjelöltnek ahelyett, hogy bírálja Magyarországot és Orbán Viktor magyar miniszterelnököt, inkább a saját pártjával kellene foglalkoznia.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium MTI-hez eljuttatott közleményében a tárcavezető Martin Schulznak a Frankfurter Rundschau és a Berliner Zeitung online kiadásában csütörtökön megjelent interjújára reagált.

Az SPD kancellárjelöltje az interjúban egyebek mellett bírálta Lengyelországot és Magyarországot, amiért igent mondanak az európai szolidaritásra, amikor pénzt akarnak az EU strukturális alapjaiból, de nemet mondanak, amikor a menekültekről van szó. Mint mondta, ennek ő kancellárként véget vetne.

Szijjártó Péter azt írta:

Martin Schulznak továbbra is mindenről Magyarország és Orbán Viktor miniszterelnök jut az eszébe, pontosan tudjuk, hogy mindkettőt rendszeresen szidalmazza. Pedig a baloldali német politikus jobban tenné, ha a saját pártjával foglalkozna, hiszen az a közelmúltban súlyos választási vereségeket szenvedett."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére