Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szijjártó: észszerű és körültekintő egyensúlyra kell törekedni

888, MTI

2020.05.18. 15:25

A külügyminiszter az Országgyűlés hétfői ülésén, napirend előtti felszólalásában beszélt a járvány elleni védekezésről.

Szijjártó Péter kifejtette, hogy a kormánynak az elmúlt napokban hozott intézkedéseit hármas célrendszer határozta meg, ennek része az egészségügyi ellátórendszer felkészítése egy eddig soha nem látott helyzetre, kedvező startpozíció biztosítása a gazdaságnak az új világgazdasági korszakban, valamint az utazási korlátozások miatt önhibájukon kívül külföldön rekedt magyarok hazahozatala.

A járvány elleni védekezésben észszerű és körültekintő egyensúlyra kell törekedni, tekintettel az emberi élet és egészség védelmére, a gazdaság újraindítására és a normális élet visszanyerésére

– mondta.

Hangsúlyozta: politikai vitákkal is szembesültek az elmúlt időben, „alapvető és megmosolyogtató hazugságokkal” a koronavírus-törvény vonatkozásában. Hallhatták, hogy nem ülésezik a parlament és találkozhattak „sunyi nácizással is” – fogalmazott.

Közölte:

most, hogy az Országgyűlés arra készülhet, hogy jogszabállyal vessen véget a veszélyhelyzetnek, mindenki, aki ennek ellenkezőjét hazudta, elnézést kérhetne. Ez ugyan nem fog megtörténni, de elég az, hogy belesültek a hazugságaikba.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére