Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szijjártó a migráció kezeléséről beszélt a Kárpátok Európája Fórumon

888.hu

2021.09.07. 19:15

A külgazdasági és külügyminiszter a Kárpátok Európája Fórumon beszélt a kötelező letelepítési kvóták bevezetésének a megakadályozásáról, mely a V4-es országok közös sikere volt.

Hogyha mi, visegrádiak nem vagyunk elkötelezettek, nem lettünk volna elkötelezettek, akkor ma a kötelező letelepítési kvóták szerint osztanák szét a migránsokat az Európai Unióban. Mi, visegrádiak fogtunk össze ebben a kérdésben, nem engedtünk a kívülről jövő elképesztő erejű nyomásnak, mindvégig kitartottunk az álláspontunk mellett.

Kitartottunk amellett, hogy nekünk, lengyeleknek, cseheknek, szlovákoknak és magyaroknak jogunk van eldönteni, hogy kiket engedünk be a saját országunkba, és nekünk négyünknek jogunk van eldönteni, hogy kikkel akarunk együtt élni a saját országunkban és kikkel nem.

Ha mi ott feladtuk volna ezt a küzdelmet, ha meghajoltunk volna a nyugatról jövő nyomásnak, ha engedtük volna meghasadni az egységünket, akkor ma kötelező letelepítési kvóták szerint az országainkban migránsok ezrei élnének – mondta Szijjártó Péter a Karpaczban megrendezett eseményen.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére