Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szijjártó: a lengyelek hasonló támadás alatt állnak, mint 2015-ben Magyarország

888.hu

2021.11.16. 16:07

A lengyelek hasonló támadás alatt állnak, mint amilyen Magyarországot érte 2015-ben, amikor migránsok indítottak támadást Röszkénél – írta a külgazdasági és külügyminiszter kedden a Facebook-oldalán.

Szijjártó Péter bejegyzésében az olvasható:

„2015-ben egy migránshorda indított támadást Röszkénél a hazánkat védő határőrökkel szemben. Kövekkel, betondarabokkal, üvegekkel dobálták a magyar határőröket, akik egy idő után kénytelenek voltak reagálni.”

A nemzetközi liberális mainstream összes médiuma ott volt a helyszínen, és „élőben hazudoztak arról, hogy mi történt, pontosabban, hogy mi nem történt” – fogalmazott a miniszter, hozzátéve: ártatlan menekültekről és brutális magyar rendőrökről szóltak a hírek.
Szijjártó Péter megjegyezte azt is, hogy az Európai Parlament „busásan megfizetett képviselői pedig még határozatot is elfogadtak a Magyarországra betörni akaró, a magyar rendőröket megtámadó vandálok védelmében”.
„Most a lengyelek állnak hasonló támadás alatt. Kitartás, Barátaink, Veletek vagyunk! Védjétek a hazátokat, védjétek Európát, ne törődjetek a hazugságokkal!” – zárta bejegyzését a miniszter.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére