Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szigetvári és a PM migránsok ellen intézkedõ mezõõröket jelentettek fel

Pörge Béla

2017.06.27. 09:58

Az ásotthalmi mezõõrök a hétvégén fogtak el egy csoportnyi migránst, akiket vissza is vittek Szerbiába. Ez azonban nem mindenkinek tetszett.

Toroczkai László, Ásotthalom polgármestere szombaton a Facebook-oldalán tette közzé, hogy a település mezőőrei migránsokat fogtak.

Miután a falu a határ mellett van, ez így önmagában nem egy nagy hír, persze jó, hogy nem jutottak beljebb az országba az illegális bevándorlók. A balliberálisok viszont nagy hírverést csináltak belőle.

Már a hétvégén feltűnő volt, hogy migránssimogató címekkel számoltak be az esetről, kiemelve, hogy a földre kényszerítették a törvénysértő migránsokat. A java viszont csak ezután jött!

Szigetvári Viktor; Juhász Péter az alig kimutatható támogatottsággal rendelkező mikropárjának az alelnöke, és az egész "Együtt" feljelentést tett a mezőőrök ellen.

A 24.hu például így írt az esetről:

sokaknál kiverte a biztosítékot a hatósági jogosítványokkal kevéssé rendelkező mezőőrök cselekedete..."

A Népszava szerint egyenesen botrányos volt Toroczkai cselekedete.

Toroczkai szabadcsapatai törvénytelenül jártak el, mikor hazánkba a Genfi Konvenció szerint jogszerű menedékkérőként érkező embereket kényszerítettek a földre rendőrségi intézkedés nélkül"

— vélekedett Szigetvári, a jakobinus.

Az Együtt mellett a Párbeszéd is feljelentést tesz, ők még tovább mentek a vádaskodással, már rasszizmust is kiáltottak, ami a liberálisok kedvenc "fegyvere":

az ásotthalmi polgármester által létrehozott mezőőrség a hatáskörét túllépve, faji és etnikai hovatartozásuk miatt bántalmazott menekülteket."

A Párbeszéd ezért közösség tagjai elleni erőszak gyanúja miatt, az Együtt önbíráskodás vádjával tesz feljelentést.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére