Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szerdán esik majd a legtöbbet, csütörtökön lesz a leghidegebb a jövő héten

MTI

2020.10.04. 16:00

Szép októberi időt jósolnak nekünk a jövő hétre. Mármint azoknak, akik szeretik az őszi hangulatot.

Változékony idő várható a jövő héten, olykor kisüt a nap, de jellemzően felhős lesz az ég, és többször esőre is számítani kell – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Hétfőn a déli, délutáni órákban szórványos jelleggel alakulnak ki záporok, zivatarok. Az ország keleti felében heves zivatarok is lehetnek. A szél nagy területen lesz erős, néhol viharos. Hevesebb zivatarok környezetében is lehetnek viharos széllökések. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 10–16 fok között alakul, de kisebb körzetekben 8-9 fokig is lehűlhet a levegő. A legmagasabb hőmérséklet 20–28 fok között várható, nyugaton lesz hűvösebb, délkeleten melegebb.

Kedden változóan felhős idő várható, többórás napsütéssel. Néhol előfordulhat záporeső. A szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A minimum-hőmérséklet 7–15, a maximum-hőmérséklet 20–24 fok között alakul.

Szerdán sokfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar. Emellett sokfelé lesz erős a szél is. A leghidegebb órákban 7–13 fok lesz. Napközben 14–23 fokig melegszik a levegő, a nyugati országrészben lesz a hűvösebb, keleten, délkeleten a melegebb idő.

Csütörtökön reggel még északkeleten várható szórványosan eső, zápor, napközben legfeljebb egy-egy zápor fordul elő, és hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüt. Több helyen lesz erős a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 4–11 fok között alakul, északkeleten lehet az enyhébb idő. A legmagasabb hőmérséklet 15–20 fok között valószínű.

Pénteken változóan felhős idő várható, általában többórás napsütéssel. Csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban 4–11 fok lesz. Napközben 17–23 fokig melegszik a levegő.

Szombaton és vasárnap változóan felhős időre lehet számítani, hosszabb-rövidebb napsütéssel. Szombaton elszórtan, vasárnap legfeljebb néhol fordulhat elő eső, zápor. A minimum-hőmérséklet szombaton 6–13, vasárnap 5Ü12 fok között valószínű. A nappali maximumok szombaton 18–25, vasárnap 17–22 fok között alakulnak – olvasható az előrejelzésben.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére