Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szegény Tibor és a menstruáció

888.hu

2019.10.03. 17:00

Az újpesti ellenzék jelöltje szerint egy budapesti gyógyszergyárban egyszerre menstruálnak a nők.

Érdekes belegondolni, kikből is lesz jelölt manapság az ellenzéki oldalon. Egyre inkább úgy fest, hogy bárkiből, akit sikerül az utcán összefogdosni. Különösen olyan településeken, ahol a regnáló polgármester népszerű, az eredmények és a fejlődés látványos. Ezeken a helyeken érdemi mondandó híján az internetes álhírek, rágalmak és agyatlan pletykák terjesztésével tudják csak magukra felhívni a figyelmet az ellenzéki aspiránsok, akiket általában előre tervezett veszteségként tolnak maguk előtt a korábban már többször megbukott baloldali politikusok.

Újpesten is ez a helyzet, de még a gyatra jelöltek sorából is kiemelkedik az ellenzék újpesti polgármesterjelöltje. Az illető egy ismeretlen, önkormányzati gyakorlattal egyáltalán nem rendelkező ifjonc, aki tavaly még Hatvanban próbált országgyűlési mandátumot szerezni. Ott egy egész százalékot szakított – annak ellenére, hogy saját bevallása szerint az ördöggel is kész volt összeállni a hatalom érdekében. De mint látjuk, az ördögnek sem kellett, alkalmatlannak találta.

Déri Tibor kiválasztásában több szempont mellett nyilván az is számított, hogy elszánt zöldmozgalmár létére nemcsak egész erdők eltüntetésében járatos (lsd. Eger Külsősor utca), hanem igazi polihisztérika módjára bármilyen témában képes hajmeresztő ostobaságokat terjeszteni. Szegény Tibor egy Facebookon zajlott beszélgetés során például – afféle tuti forrásból származó bennfentes információként – azt az állítását tette közzé, hogy az egyik fővárosi gyógyszergyárban „az összes női munkatárs egyszerre menstruál”, mert az általuk gyártott fogamzásgátló termékek levegőben szálló porát belélegzik. Még a céget is megnevezte, hogy hitelesítse a pletykát.

Az ördögnek sem kellő szegény Tiborunktól nem várható, hogy halvány fogalma legyen a gyógyszergyárak rendkívül szigorú biztonsági előírásairól, amelyekkel védik a dolgozóikat. Ahogy nyilván arról sincs fogalma, hogy ezeknél a vállalatoknál rendszeres egészségügyi felülvizsgálatokkal figyelik, nem éri-e károsodás a munkavállalókat. Ha létezne olyan jelenség az általa megnevezett üzemben, amilyet szegény Tiborunk terjeszt, akkor a cégnek a hatóság által előírt biztonsági rendszere azonnal reagálna. Ugyanis ha ez nem így lenne, tízmilliós nagyságrendű kártérítési perek tömegét, valamint a gyár bezárását kockáztatnák, amivel további hatalmas anyagi és eszmei kárt szenvednének el. De mit tudhat erről egy ilyen lánglelkű pancser?

Nem csoda, hogy szegény Tiborunk nem aratott nagy sikert a menstruációs bejegyzésével, egyetlen tömör választ kapott csupán:

Tibor Déri, nem akarlak megsérteni, de Te normális vagy???

Talán nem merész következtetés, hogy a kérdésben ott rejlik a nyilvánvaló válasz.

Innen nézve sajnos teljesen érhető, hogy szegény Tibor miért hajlandó szemrebbenés nélkül hazudozni, gátlástalanul megrágalmazni nemcsak az önkormányzatot, de helyi vállalkozókat is, akiknek a nevét és lakcímét is közli a Facebook-oldalán. Ennyire futja szerény szellemi képességeiből.

Már csak abba gondoljunk bele, hogy mi lenne, ha egy ilyen, az ördögnek se kellő lúzer kerülne bárhol is a polgármesteri székbe.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére