Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szegeden erõsödik a Fidesz, nem is csoda, hogy támadást indítottak ellene

Forisek Ádám

2018.12.14. 19:15

Botka László vonja vissza az éjjeli banditáit Szeged utcáiról - olvasható a Fidesz felhívásában.

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk 888.hu-n, Szegeden is többször megtámadták a Fidesz irodáját. Szerdán éjjel egy téglával beverték a szegedi Fidesz bejáratát, pénteken hajnalban pedig vízalapú festékkel öntötték le az iroda ajtaját.

A rongálásra a szegedi Fidesz közleményben reagált, amelyben felszólítják Botka László szocialista polgármestert:

Vonja vissza Botka László az éjjeli banditáit Szeged utcáiról!"

Mint írták, "nem hátrálunk meg, nem engedünk a megfélemlítésnek, és továbbra is minden erőnkkel készülünk arra, hogy Szegedet egy jobb várossá tegyük, ahol minden szegedi számára lehetőség van a tisztes gyarapodásra és nyugodt életre. Szegedet vissza fogjuk vezetni a legerősebb magyar városok közé, meg fogjuk állítani a város tényszerűen igazolható lecsúszását."

A Szegedma által szemlézett közlemény szerint a baloldaliak attól tartanak, hogy veszélybe került Botka László uralma a városban, ez pedig érthető módon növeli a szocialistákban a frusztrációt.

A hírportál ugyanis emlékeztet arra, hogy a Fidesz a helyi mérések alapján egyre erősödik, a városvezetést pedig eléggé amortizálják a nyilvánosságra került büntetőügyek, amiben Botka László közvetlen munkatársai is érintettek.

Ezen felül pedig a szegedi “villantós, jóléti” akciók sem sültek el jól: a kormányzati, és/vagy uniós pénzből készülő út-, buszmegálló és terület fejlesztések a városban ugyanis rendre elcsúsznak, ráadásul a komolyabb munkahelyteremtő beruházások is elkerülik a várost, ami egyre inkább lemarad a hazai nagyvárosok sorában.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére