Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Századvég: a néppárti ultimátum Soros és Juncker bosszúja

Bertha László

2019.03.07. 10:50

Íme a Századvég 10 pontos álláspontja a néppárti ultimátumról.

Mi történt?

  1. A magyar kormány elindított egy tájékoztató kampányt. A plakátokon Soros és Juncker szerepel és egy mondat: „Önnek is joga van tudni mire készül Brüsszel”.
  2. A magyar tájékoztató kampány nagy vihart keltett a bevándorláspárti politikusok körében. A kritikák szerint a kampány gyűlöletkeltő.
  3. A Néppárt bevándorláspárti alakulatai a Fidesz kizárása mellett szólaltak meg.
  4. Ezt követően Manfred Weber, a Néppárt nevében ultimátumot adott a Fidesznek. Három feltételt kell teljesíteniük ahhoz, hogy ne zárják ki őket: Fejezzék be a Brüsszel elleni kampányt. Kérjenek bocsánatot. És végül, de nem utolsósorban, a Soros-egyetem maradjon Budapesten.
  5. Válaszul a Fidesz közleményben tudatta, hogy a magyar választók akarata fontosabb, mint a néppárti tagság feltételéül megfogalmazott ultimátum teljesítése.

Mi az értelme annak, ami történik?

  1. A néppárti ultimátum Soros és Juncker bosszúja.
  2. A vita mögött az Európai Néppárt értékválsága áll. A néppárti alakulatok többsége támogatja a migrációt, üdvözli a multikulturális társadalmak létrejöttét és feladja a keresztény kultúrát.
  3. A Fidesz ebben a három kérdésben nem hajlandó engedni, ezért jött az ultimátum.
  4. A Néppárt úgy kalkulál, hogy ha a májusi európai parlamenti választások után nem változtat, meg fog gyengülni. Ezért annak érdekében, hogy megőrizhesse domináns pozícióját az Európai Parlamentben, arra készül, hogy a bevándorláspárti baloldali, liberális és zöldpártokkal kössön koalíciót. Ennek a tervnek az akadálya a Fidesz.
  5. Ha megvalósul a néppárti mesterterv, akkor május után az Európai Parlamentben két nagy erőcsoport áll majd egymással szemben: a bevándorláspárti establishment erők, a régi elit, benne a Néppárttal és a migrációt megállítani akaró, Európa keresztény kultúrája mellett elkötelezett és az európai polgárok mellett álló nemzeti erők. Erről szól az ultimátum által előidézett helyzet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Ezzel a programmal védenék ki az energiahiányt télen

Csökkenteni akarják a fogyasztást 10 százalékkal.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére