Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szanyi Tibor tömeggyilkos diktátorokhoz hasonlította Orbán Viktort

Nagy Gábor

2018.02.21. 16:50

A szocialista EP-képviselõ egy brüsszeli könyvbemutatón Sztálinhoz, Leninhez és Hitlerhez hasonlította a magyar kormányfõt.

Elképesztő monológgal sokkolt Szanyi kapitány, a Magyar Szocialista Párt EP-képviselője. A politikus korábban sem volt szívbajos – gondoljunk csak azokra a kijelentésekre, amikor épp "feldarabolta volna a kerítést" vagy szimplán lerománozta az erdélyi magyarokat –, ám most ennél is továbbment,

hiszen Sztálinhoz, Leninhez és Adolf Hitlerhez hasonlította Orbán Viktort.

A szocialista EP-képviselő a magyar származású Stephan Ozsvath újságíró előadásán vett részt, aki adatokat és tényeket nélkülözve sorolta a vádakat Magyarország ellen.

Ozsvath számára a déli határzár nevetséges, a Soros-hálózatot pedig csípőből bevédte. Az "újságírónak" a Soros-plakátok kapcsán pedig az antiszemitizmus jutott eszébe, mivel a magyar kormány azt sugallja, hogy a gazdag zsidók pénzelik a migrációt.

Ozsvath rendezvényén egyébként ott volt Roza Thun lengyel néppárti képviselő, aki megszavazta a Lengyelországot elítélő határozatot, illetve részt vett a német szocialista Birgit Sippel is, aki korábban az uniós források elvonásával fenyegette meg Magyarországot.

(ECHO TV)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére