Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szánthó Miklós: Magyarországon ma jó szabadság van, keresztyén szabadság van

888.hu

2022.05.27. 19:30

Magyarország ma példát mutat, a magyar jobboldal a világszerte éledező konzervatív lázadás motorja – fogalmazott Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója.

 

Szánthó Miklós a konferencia pénteki nyitóbeszédében kifejtette, a magyar jobboldal feladata, hogy példát mutasson a konzervatívoknak az Atlanti óceán két partján, hiszen „Magyarországon ma jó szabadság van, keresztyén szabadság van”.

Hozzátette: ugyanakkor közös veszély fenyegeti a józan észt és a teremtés rendjét, hiszen a szocialisták és a progresszívok célkeresztbe vették a családjainkat és a gyermekeinket: le akarják bontani, dekonstruálni akarják a családot és aláásni a teremtett nemeket. A baloldal a szabadság nevében folyamatosan új jogokat kreál, melyek még az első generációs emberi jogokat – például a szólásszabadságot – is porig zúzzák.

„Azok, akik ma »liberálisoknak«, »progresszíveknek«, »szociáldemokratáknak« és »demokratikus szocialistáknak« tartják magukat, egészen egyszerűen Karl Marx legújabb követői. És Marx pontosan tudta, hogy nem lehet lerombolni egy szabad társadalmat a hagyományos család szétzúzása nélkül.”
– fogalmazott.

 

Forrás: Alapjogokért Központ

 

Az Alapjogokért Központ főigazgatója szerint ezzel túllőttek a célon, átlépték a vörös vonalat. Szánthó úgy vélte: ha nem parancsolunk most megálljt a baloldalnak, velünk is az történhet, ami most is zajlik oly sok más országban tőlünk nyugatra, megkísérelnek elszakítani Istentől, megfosztani a hazánktól, történelmi hőseinktől, és megfertőzik gyermekeink tudatát. De idehaza tudjuk, hogy
„az egyéni szabadság csak másokkal együttműködve bontakozhat ki. Tudjuk, hogy a közösség erejének és minden ember becsületének alapja a munka, az emberi szellem teljesítménye. Valljuk, hogy együttélésünk legfontosabb keretei a család és a nemzet, összetartozásunk alapvető értékei a hűség, a hit és a szeretet. És ahol az áprilisi népszavazáson korábban soha nem látott sokaság szavazott a gyermekek védelmére, a genderideológia ellen.”

Szánthó Miklós felszólalását azzal zárta:
„Ahhoz, hogy a jobboldal képes legyen megállítani ezt a jól szervezett, jól finanszírozott globális gépezetet, össze kell fognia. Mert ha nem működünk együtt, akkor mindent, ami nekünk fontos, elsodor a posztmodern szökőár.”

 

Forrás: Alapjogokért Központ

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Lövöldözés volt egy koppenhágai bevásárlóközpontban, több halott is van

Lövöldözés volt egy koppenhágai bevásárlóközpontban, több halott is van

Az őrizetbe vett gyanúsított egy 22 éves dán állampolgár. A hatóságok nem zárják ki a terrorgyanút.

Videón, ahogy migránsok támadtak a Linz-ben a melegfelvonulásra

Videón, ahogy migránsok támadtak a Linz-ben a melegfelvonulásra

A migránsok valószínűleg sehol sem a szivárványos értékrendet vallják magukénak.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére