Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szánthó Miklós: Az izraeli jobboldal megbízható és jó szövetségese a magyar konzervatívoknak

888.hu

2022.11.07. 15:00

Az Alapjogokért Központ főigazgatója az elmúlt napokban megbeszélést folytatott a választásokon győztes, Benjamin Netanjáhu vezette Likud külügyi igazgatójával, Eli Hazannal – akinek gratulált a sikerhez –, valamint Ron Dermerrel, Izrael korábbi washingtoni nagykövetével is.
Az izraeli jobboldal megbízható és jó szövetségese a magyar konzervatívoknak.

– jelentette ki Szánthó Miklós jeruzsálemi és tel-avivi tárgyalásait követően.

Az Alapjogokért Központ a közösségi oldalán közli, hogy Szánthó szerint a helyi konzervatív politikusokkal, újságírókkal, kutatóintézetekkel történt találkozókon teljes volt az egyetértés abban, hogy a progresszió világszerte átfogó támadást indított civilizációnk zsidó-keresztyén kulturális talapzata, a nemzeti identitás és állami szuverenitás, valamint a család és a gyermekek ellen. Izraelben is úgy látják, hogy mivel mindez globális jellegű, az „Isten, haza, család” hármasegységét óvni igyekvőknek is közösen kell fellépniük a nemzetközi térben.

 

Emiatt is elengedhetetlen, hogy megvalósítsuk végre a liberálisok rémálmát, a nemzeti erők nemzetközi összefogását. Izraelben is ugyanazt a liberális ármánykodást tapasztalják, mint mi Magyarországon a balos sajtó vagy a nyílt társadalom hálózatához tartozó ügynökirodák részéről, ezért erős az igény a közös ellenakcióra.”

– fejtette ki a Központ főigazgatója, aki hozzátette: Netanjáhuék győzelmét követően Izraelben is változások jönnek, az izraeli és a magyar jobboldal pedig jó és megbízható szövetségese egymásnak.

 

A magyar jobboldal az izraeliek szemében is példaként, motorként, iránytűként funkcionál, de szükségünk van szövetségesekre. A Központ ezen dolgozik – most már izraeli partnerekkel együtt, akik nagyra értékelik a CPACHungary-t is –, hiszen együtt erő vagyunk, szerteszét viszont gyöngeség.”

– tette hozzá Szánthó Miklós.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére