Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szánthó Miklós: A nemzetközi baloldal frusztráltsága mutatja, hogy jó úton járunk

888.hu

2022.02.11. 19:40

Március 25. és 26-án rendezik meg Magyarországon a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungaryt, amelyen beszédet mond Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is. Az esemény legfőbb célja, hogy egyfajta kapcsolódási pontként szolgáljon a nyugati civilizáció konzervatívjai számára, összekötve a nyugati jobboldalt és megmutatva a liberálisoknak, hogy a nemzeti, konzervatív erők együtt tudnak működni nemzetközi szinten – fogalmazott Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

 

A CPAC Hungary nem pusztán egy amerikai–magyar rendezvény lesz, hanem egy olyan platform, ahol az egész nyugati civilizáció konzervatívjai találkozhatnak és közösen stratégiát készíthetünk a liberális világrend összeomlását követő időszakra, a konzervatív ellenforradalomra”

– nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója.

Hozzátette: „Ez nyilvánvalóan kegyetlenül frusztrálja a liberális közeget, hiszen ők abba szoktak bele, hogy az egyes nemzetek jobboldali erői nem működhetnek együtt, hiszen nemzetiek – tehát nemzetközi szinten történő együttmozgásuk fogalmilag kizárt. Most azonban fordul szél: a neomarxistákkal összeszövetkezett liberális mainstream túltolta a bringát minden tekintetben. Dél-Amerikától a Baltikumig minden józanul gondolkodó érzi, hogy átfogó és végsőnek szánt ideológiai támadás zajlik kultúránk zsidó-keresztyén alapjai, a nemzeti identitás és az állami szuverenitás lényege, valamint a család és a férfi-női teremtettség ellen.

A történelem – egyesek érzékenységére hivatkozó – eltörlésével, megmásításával, a szupranacionális struktúrák állami főhatalmat felzabáló jellegével és már a gyermekek egészséges szellemi és testi fejlődését veszélyeztető genderideológiával olyan vörös vonalat lépett át a nyílt társadalom hálózata, melyet már nem lehet pusztán politikai ügyként kezelni”

– hangsúlyozta.

Továbbá az igazgató kitért arra is, hogy a hétköznapi életmódunkat, bevett szokásainkat, nyelvi fogalomkészletünket akarják a politikai korrektség nevében átírni és megmásítani. Nemcsak jelenünk, de jövőnk, legfőképpen gyermekeink jövője van veszélyben. Mindezért nem pusztán megálljt kell parancsolni a jóemberkedést színlelő progresszió térnyerésének, hanem ellentámadásba kell lendülni.

Ennek egyik nyitánya lesz a CPAC Hungary március végén, alig egy héttel a magyar országgyűlési választások és népszavazás előtt”

– rögzítette.

Mint azt a Magyar Nemzet megírta, március 25-én és 26-án rendezik meg Magyarországon a legnagyobb nemzetközi konzervatív seregszemlét, a CPAC Hungaryt, aminek Orbán Viktor miniszterelnök lesz az egyik fő előadója, emellett érkeznek európai think tankek vezetői és újságírók is. A politikusok közül Santiago Abascal, a Vox elnöke és a brazil elnök fia, Eduardo Bolsonaro szintén elfogadták a meghívást, de csatlakoznak még európai jobboldali tagállami vezetők, pártpolitikusok és EP-képviselők is a résztvevőkhöz. Rajtuk kívül még számos magas rangú vezető fog részt venni a rendezvényen – köztük amerikai politikusok, véleményvezérek is. További bejelentésekért érdemes lesz követni az Alapjogokért Központ sajtótájékoztatóit és Facebook-oldalát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére