Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szabó Tímea seprűnyélen lovagolva károgott a Kormányinfóról

Horváth K. József

2020.01.14. 15:45

Szabó Tímea, a Párbeszéd nemritkán boszorkányokat idéző országgyűlési képviselője Orbán Viktor évindító nemzetközi sajtótájékoztatója kapcsán sem volt képes megállni, hogy ne pattanjon föl seprűnyelére, ne röppenjen föl, s ne hallassa nőiesnek egyáltalán nem mondható károgását. Amivel például trógernak merészelte nevezni az ország egyik első számú jogtudósát, akinek egyebek mellett mindennapi biztonságunkat, a migránsinvázió elleni jogi védelem felállítását köszönhetjük.

Szabót azonban valószínűleg valamiféle szerepzavar keríthette hatalmába, mert mint tudjuk, a boszorkányok bizonyos napokon azért pattannak megkent rúdjukra, hogy boszorkánytalálkozókra lovagoljanak a sátánt imádni.

Esetünkben viszont se sátánról, se imádatról nincs szó. Erről Szabó Facebook-bejegyzése ad határozott eligazítást, akár van alatta seprű, akár nincs. Egyebek mellett arról beszél, hogy „Orbán (…) monodrámája hemzsegett a hazugságoktól!” A teljesség igénye nélkül csak hármat emelek ki megállapításai közül.

  1. „10 év kétharmad után is azt gondolja [Orbán Viktor – a szerk.], hogy az egészségügy problémáit szabad szemmel megint nem látható fizetésemeléssel és néhány rendelő kifestésével orvosolni lehet.” Ezzel szemben a valóság az, hogy az egészségügyi dolgozók fizetése nagyon is érzékelhető módon emelkedett az elmúlt időszakban, s ez a folyamat tovább folytatódik idén és a későbbi években is. Például a teljes traumatológiai ellátás fix díjainak emelésére a kabinet tavaly 3,4 milliárd forintot költött, 2020-tól pedig 10 milliárd forintot fog fordítani. S ugyancsak a tények kategóriájába tartozik, hogy általában az egészségügyre 2010-hez képest több mint 770 milliárd forinttal költ többet a kormány, míg 2019-hez képest 184 milliárddal. Az pedig számára nyilván természetes, hogy a Budapesten tervbe vett szuperkórház megépítését el akarja gáncsolni a budapesti vezetés, mivel egy rossz szót nem ejtett róla.
  2. „A klímakatasztrófa kapcsán az atomenergia szükségességét emlegetni egyenlő a tudatlansággal vegyes tagadással” – mondja Szabó boszi. Lépjünk túl azon, hogy itt a kormányfő könnyed lehülyézésének lehetünk tanúi, ami felettébb illetlen dolog, de mit várjon az ember egy seprűnyeles sátánimádótól. Ergo itt megint a tények szándékolt eltagadásáról van szó, hogy ily módon jobban a kormány ellen lehessen hangolni a közvéleményt. Arra utalhat, hogy Orbán Viktor nyilván rosszat akar a magyaroknak, ha nem a megújuló energiára építi hazánk energetikai jövőjét. Nos, a helyzet az, hogy Magyarország a kormány erőfeszítéseinek köszönhetően már így is előkelő helyen áll Európában a károsanyag-kibocsátás csökkentésében. Az atomerőmű bővítése nélkül pedig soha nem érhetnénk el, hogy 2030-ra kilencven százalékban klímasemlegessé váljon hazánk. Azt viszont annál inkább elérnénk, hogy nálunk is olyan magas legyen a villamos energia tarifája, mint például Németországban. A jelenlegi díj háromszorosa. Szabó Tímea – önös hatalmi érdekeitől vezérelve – valójában ezt akarja elérni, még ha ezt nem is köti a szavazók orrára. Az emberek becsapására az ő szövege kitűnő, csak éppen abba belegebedne a magyar, miközben épp az ellenkezőjét reméli tőle.
  3. „Hazugság, hogy megelőzzük Németországot vagy Hollandiát a klímavédelemben” – állítja továbbá a kívül zöld, belül vörös boszorkány. Ha ugyanis nem így lenne, akkor a konkrét adatokat mondaná, nem pedig a valótlansággá átmaszatolt általánosságot. Magyarországon a károsanyag-kibocsátás 6,3 tonna/év/fő, Németországban ez 10 tonna fölött van, Hollandiában 11 tonna. A tények szerint tehát megelőzzük az érintett országokat a klímavédelemben, méghozzá nem is kicsit. Éppúgy, ahogy Orbán Viktor mondta a Kormányinfón.

Sajnos, ahogy az akol melegére vigyázó Gyurcsánynak és Gyurcsánynénak, úgy Szabó Tímeának is mindegy, éppen milyen valótlansággal hergeli a magyarokat a kormány ellen. A hangsúly a hergelésen, a lázításon, a társadalmi béke minden áron való megbontásán van.

Még az is lehet, hogy éppen ide, a gyurcsányista akolba lovagolnak el néha a magyar „strigák” arra a bizonyos boszorkánytalálkozóra, ahol akár még Saul Alinsky felforgatótudós tanítását is imádhatják.

Álcaként olykor még fehér sapkát is viselnek.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Egy angol feminista szerint be kell tiltani, hogy az emberek a fociról beszélgessenek a munkahelyükön

Egy angol feminista szerint be kell tiltani, hogy az emberek a fociról beszélgessenek a munkahelyükön

Indoklása szerint a sportról szóló társalgások kirekesztik a női munkavállalókat, valamint könnyen átcsapnak szexista ugratásokba.

Lassan többet tudhatunk majd a Nap sarkvidékéről

Lassan többet tudhatunk majd a Nap sarkvidékéről

A Nap sarkvidékeinek felderítésére indít missziót az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) és az Európai Űrügynökség (ESA).

Meanwhile in Romania: autópályahídon terelte nyáját egy román pásztor

Meanwhile in Romania: autópályahídon terelte nyáját egy román pásztor

Szamarak és juhok százai akadályozták a forgalmat a romániai A2-es autópályán kedden, mivel egy pásztor az autópálya Duna-hídján terelte át nyáját.

A világ legnagyobb képmutatása a davosi klímacsúcs

Azok sipítoznak a leghangosabban a környezetszennyezés miatt, akik a leginkább tehetnek arról.

Századvég: tovább fokozódik a migrációs nyomás

Századvég: tovább fokozódik a migrációs nyomás

Az elmúlt hónapokban fokozatosan nőtt a migrációs nyomás az ország déli határán, miközben az illegális migránsok új eszközökkel és módszerekkel próbálnak bejutni Magyarország területére – olvasható a Századvég Alapítvány keddi közleményében.

„2015 szeptembere óta nem volt hasonló esemény Röszkénél”

„2015 szeptembere óta nem volt hasonló esemény Röszkénél”

Georg Spöttle biztonságpolitikai elemző úgy véli, a Soros-szervezetek is segíthették a migránsokat.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére