Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szabó Tímea seprűnyélen lovagolva károgott a Kormányinfóról

Horváth K. József

2020.01.14. 15:45

Szabó Tímea, a Párbeszéd nemritkán boszorkányokat idéző országgyűlési képviselője Orbán Viktor évindító nemzetközi sajtótájékoztatója kapcsán sem volt képes megállni, hogy ne pattanjon föl seprűnyelére, ne röppenjen föl, s ne hallassa nőiesnek egyáltalán nem mondható károgását. Amivel például trógernak merészelte nevezni az ország egyik első számú jogtudósát, akinek egyebek mellett mindennapi biztonságunkat, a migránsinvázió elleni jogi védelem felállítását köszönhetjük.

Szabót azonban valószínűleg valamiféle szerepzavar keríthette hatalmába, mert mint tudjuk, a boszorkányok bizonyos napokon azért pattannak megkent rúdjukra, hogy boszorkánytalálkozókra lovagoljanak a sátánt imádni.

Esetünkben viszont se sátánról, se imádatról nincs szó. Erről Szabó Facebook-bejegyzése ad határozott eligazítást, akár van alatta seprű, akár nincs. Egyebek mellett arról beszél, hogy „Orbán (…) monodrámája hemzsegett a hazugságoktól!” A teljesség igénye nélkül csak hármat emelek ki megállapításai közül.

  1. „10 év kétharmad után is azt gondolja [Orbán Viktor – a szerk.], hogy az egészségügy problémáit szabad szemmel megint nem látható fizetésemeléssel és néhány rendelő kifestésével orvosolni lehet.” Ezzel szemben a valóság az, hogy az egészségügyi dolgozók fizetése nagyon is érzékelhető módon emelkedett az elmúlt időszakban, s ez a folyamat tovább folytatódik idén és a későbbi években is. Például a teljes traumatológiai ellátás fix díjainak emelésére a kabinet tavaly 3,4 milliárd forintot költött, 2020-tól pedig 10 milliárd forintot fog fordítani. S ugyancsak a tények kategóriájába tartozik, hogy általában az egészségügyre 2010-hez képest több mint 770 milliárd forinttal költ többet a kormány, míg 2019-hez képest 184 milliárddal. Az pedig számára nyilván természetes, hogy a Budapesten tervbe vett szuperkórház megépítését el akarja gáncsolni a budapesti vezetés, mivel egy rossz szót nem ejtett róla.
  2. „A klímakatasztrófa kapcsán az atomenergia szükségességét emlegetni egyenlő a tudatlansággal vegyes tagadással” – mondja Szabó boszi. Lépjünk túl azon, hogy itt a kormányfő könnyed lehülyézésének lehetünk tanúi, ami felettébb illetlen dolog, de mit várjon az ember egy seprűnyeles sátánimádótól. Ergo itt megint a tények szándékolt eltagadásáról van szó, hogy ily módon jobban a kormány ellen lehessen hangolni a közvéleményt. Arra utalhat, hogy Orbán Viktor nyilván rosszat akar a magyaroknak, ha nem a megújuló energiára építi hazánk energetikai jövőjét. Nos, a helyzet az, hogy Magyarország a kormány erőfeszítéseinek köszönhetően már így is előkelő helyen áll Európában a károsanyag-kibocsátás csökkentésében. Az atomerőmű bővítése nélkül pedig soha nem érhetnénk el, hogy 2030-ra kilencven százalékban klímasemlegessé váljon hazánk. Azt viszont annál inkább elérnénk, hogy nálunk is olyan magas legyen a villamos energia tarifája, mint például Németországban. A jelenlegi díj háromszorosa. Szabó Tímea – önös hatalmi érdekeitől vezérelve – valójában ezt akarja elérni, még ha ezt nem is köti a szavazók orrára. Az emberek becsapására az ő szövege kitűnő, csak éppen abba belegebedne a magyar, miközben épp az ellenkezőjét reméli tőle.
  3. „Hazugság, hogy megelőzzük Németországot vagy Hollandiát a klímavédelemben” – állítja továbbá a kívül zöld, belül vörös boszorkány. Ha ugyanis nem így lenne, akkor a konkrét adatokat mondaná, nem pedig a valótlansággá átmaszatolt általánosságot. Magyarországon a károsanyag-kibocsátás 6,3 tonna/év/fő, Németországban ez 10 tonna fölött van, Hollandiában 11 tonna. A tények szerint tehát megelőzzük az érintett országokat a klímavédelemben, méghozzá nem is kicsit. Éppúgy, ahogy Orbán Viktor mondta a Kormányinfón.

Sajnos, ahogy az akol melegére vigyázó Gyurcsánynak és Gyurcsánynénak, úgy Szabó Tímeának is mindegy, éppen milyen valótlansággal hergeli a magyarokat a kormány ellen. A hangsúly a hergelésen, a lázításon, a társadalmi béke minden áron való megbontásán van.

Még az is lehet, hogy éppen ide, a gyurcsányista akolba lovagolnak el néha a magyar „strigák” arra a bizonyos boszorkánytalálkozóra, ahol akár még Saul Alinsky felforgatótudós tanítását is imádhatják.

Álcaként olykor még fehér sapkát is viselnek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére