Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szabó Tímea összevissza beszél Karácsony őszödi beszéde kapcsán

Ányos Miklós

2019.10.02. 15:18

Újabb részletek derültek ki a Karácsony Gergely őszödi beszédének is nevezett hangfelvételről.

Néhány nappal ezelőtt nyilvánosságra került egy hanganyag, melyen a Párbeszéd társelnöke MSZP-s lopásokról, fenyegetésekről, hatalmi harcokról beszél. Erre reagálva a Párbeszéd másik társelnöke, Szabó Tímea többször nyilatkozott arról, hogy szerinte őket lehallgatták a Képviselői Irodaházban tartott elnökségi ülések alkalmával. Az ATV műsorvezetőjének kérdésére elmondta, kizártnak tartja, hogy telefonnal rögzítették a felvételt, de nem tartja magát nemzetbiztonsági szakembernek, így inkább csak vádaskodott. Bár a felvételen a beszélgetőpartner hangsúlyából is hallatszik, hogy irányított kérdéseket tesznek fel Karácsonynak, de Szabó tagadja, hogy valaki közülük vette volna fel a beszélgetést.

A képviselőnő összevágott anyagot vizionált, ám a műsorvezető rávilágított, még ha az összevágott is, önmagukban is megállják a helyüket a mondatok,

teljesen világos, hogy zuglói mutyikról, a helyi MSZP korrupciós ügyeiről és az ellenzéki képviselőtársaik minősítéséről van szó.

Szabó Tímea a tartalmi kérdésekkel – tehát a lényeggel – nem kívánt foglalkozni, de megnevezte a felvételkor szerinte jelen lévő elnökségi tagokat.

Arról, hogy milyen következményei lesznek a botránynak, miért baloldali lapok hozták le a felvételt elsőként, milyen fenyegetésekről beszélt Karácsony, milyen lopásokról tud még, továbbá milyen hatalmi kérdésekben nem engedi dönteni a helyi MSZP az alkalmatlan zuglói polgármestert, továbbra sem esett szó.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére