Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sorsdöntő választás előtt áll Európa

Bertha László

2019.05.26. 06:01

Vajon sikerül-e megállítani a bevándorláspárti elit ámokfutását?

Reggel 6 órakor Magyarország-szerte megnyitottak a szavazókörök, ahol 19 óráig adhatjuk le szavazatunkat az európai parlamenti választásokon.

Magyar szempontból a választás tétje az, hogy továbbra is erős felhatalmazása lesz-e annak a politikai erőnek, mely az uniós csatlakozásunktól kezdve következetesen képviseli a magyar érdekeket Brüsszelben, nemet mondva többek között a kényszerbetelepítésekre és a globalisták vágyálmaira, akik egy posztkeresztény és posztnemzeti Európáról, az Európai Egyesült Államok létrehozásáról ábrándoznak, ezzel tovább csorbítva Magyarország szuverenitását.

Fotó: 888.hu

A közvélemény-kutatások szerint eme erős felhatalmazásra minden esély megvan, azonban mint valamennyi választás, úgy ez a mai sem a felmérésekben, hanem a szavazófülkékben dől el. A Fidesz-KDNP magabiztos győzelme világos felhatalmazást jelenthet a magyar érdekek további markáns képviseletére, valamint a bevándorlásellenes tábor erősödésére az Európai Parlamentben.

Bevándorláspártiak vs. bevándorlásellenesek

Az EP-választás kimenetele azonban már jócskán összetettebb és kevésbé megjósolható az összeurópai színtéren.

Egy azonban biztos: akárcsak Magyarországon, úgy az Európa Unió további tagállamaiban sem a bal- és a jobboldal, hanem mindenekelőtt a Soros és Timmermans nevével fémjelzett bevándorláspártiak, valamint a bevándorlásellenesek összecsapásának lehetünk szemtanúi.

Az előrejelzések szerint utóbbi erő – a legrosszabb forgatókönyv szerint is – az Európai Parlament harmadát teheti ki, amely képes lehet a jövőben blokkolni azokat a bevándorláspárti és globalista kezdeményezéseket, melyek szembemennek mind a nemzetállamok, mind Európa valós érdekivel. Hogy mit hoz a jövő, az többek között az Európai Néppárttól is függ: a bevándorláspártiak vagy a bevándorlásellenesek oldalára állnak a választást követően?

Brüsszel még több bevándorlót hozna Európába

A brüsszeli bevándorláspárti elit részéről az utóbbi hetekben, hónapokban is világossá vált, hogy nem mondtak le azon tervükről, hogy önös gazdasági és politikai érdekeiktől vezérelve bevándorlókkal árasszák el Európát Észak-Afrika és a Közel-Kelet irányából. Állításuk szerint a migráció jelenti Európa jövőjét, mely nélkül hanyatlásnak indulna a kontinens.

Brüsszel a Soros-féle NGO-k bevonásával jelenleg is azon dolgozik, hogy legálissá tegye az illegális bevándorlást, hogy a migránsokat szétossza a tagállamok között, illetve megtörje azokat a nemzeti kormányokat, melyek bevándorlásellenes álláspontot képviselnek, akárcsak az emberek józan többsége Európában.

Európa jövője nem játék

Orbán Viktor a minap úgy fogalmazott, hogy „Európa jövője nem játék”, az Európai Uniónak pedig vissza kell térnie eredeti küldetéséhez és újra kell fogalmaznia magát néhány alapvető kérdésben. A magyar miniszterelnök a kampány során hét pontban foglalta össze a legfontosabb célkitűzéseket a bevándorlás megállítására, mely sorsdöntő válságként jelenik meg az európai mindennapokban:

  1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!
  2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
  3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!
  4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!
  5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!
  6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!
  7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!

Ne hagyjuk, hogy a bevándorláspártiak döntsenek Európa és benne a magyarság sorsáról!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére