Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sorsdöntő választás előtt áll Európa

Bertha László

2019.05.26. 06:01

Vajon sikerül-e megállítani a bevándorláspárti elit ámokfutását?

Reggel 6 órakor Magyarország-szerte megnyitottak a szavazókörök, ahol 19 óráig adhatjuk le szavazatunkat az európai parlamenti választásokon.

Magyar szempontból a választás tétje az, hogy továbbra is erős felhatalmazása lesz-e annak a politikai erőnek, mely az uniós csatlakozásunktól kezdve következetesen képviseli a magyar érdekeket Brüsszelben, nemet mondva többek között a kényszerbetelepítésekre és a globalisták vágyálmaira, akik egy posztkeresztény és posztnemzeti Európáról, az Európai Egyesült Államok létrehozásáról ábrándoznak, ezzel tovább csorbítva Magyarország szuverenitását.

Fotó: 888.hu

A közvélemény-kutatások szerint eme erős felhatalmazásra minden esély megvan, azonban mint valamennyi választás, úgy ez a mai sem a felmérésekben, hanem a szavazófülkékben dől el. A Fidesz-KDNP magabiztos győzelme világos felhatalmazást jelenthet a magyar érdekek további markáns képviseletére, valamint a bevándorlásellenes tábor erősödésére az Európai Parlamentben.

Bevándorláspártiak vs. bevándorlásellenesek

Az EP-választás kimenetele azonban már jócskán összetettebb és kevésbé megjósolható az összeurópai színtéren.

Egy azonban biztos: akárcsak Magyarországon, úgy az Európa Unió további tagállamaiban sem a bal- és a jobboldal, hanem mindenekelőtt a Soros és Timmermans nevével fémjelzett bevándorláspártiak, valamint a bevándorlásellenesek összecsapásának lehetünk szemtanúi.

Az előrejelzések szerint utóbbi erő – a legrosszabb forgatókönyv szerint is – az Európai Parlament harmadát teheti ki, amely képes lehet a jövőben blokkolni azokat a bevándorláspárti és globalista kezdeményezéseket, melyek szembemennek mind a nemzetállamok, mind Európa valós érdekivel. Hogy mit hoz a jövő, az többek között az Európai Néppárttól is függ: a bevándorláspártiak vagy a bevándorlásellenesek oldalára állnak a választást követően?

Brüsszel még több bevándorlót hozna Európába

A brüsszeli bevándorláspárti elit részéről az utóbbi hetekben, hónapokban is világossá vált, hogy nem mondtak le azon tervükről, hogy önös gazdasági és politikai érdekeiktől vezérelve bevándorlókkal árasszák el Európát Észak-Afrika és a Közel-Kelet irányából. Állításuk szerint a migráció jelenti Európa jövőjét, mely nélkül hanyatlásnak indulna a kontinens.

Brüsszel a Soros-féle NGO-k bevonásával jelenleg is azon dolgozik, hogy legálissá tegye az illegális bevándorlást, hogy a migránsokat szétossza a tagállamok között, illetve megtörje azokat a nemzeti kormányokat, melyek bevándorlásellenes álláspontot képviselnek, akárcsak az emberek józan többsége Európában.

Európa jövője nem játék

Orbán Viktor a minap úgy fogalmazott, hogy „Európa jövője nem játék”, az Európai Uniónak pedig vissza kell térnie eredeti küldetéséhez és újra kell fogalmaznia magát néhány alapvető kérdésben. A magyar miniszterelnök a kampány során hét pontban foglalta össze a legfontosabb célkitűzéseket a bevándorlás megállítására, mely sorsdöntő válságként jelenik meg az európai mindennapokban:

  1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!
  2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!
  3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!
  4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!
  5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!
  6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!
  7. Bevándorlást ellenző vezetők legyenek az uniós intézmények élén!

Ne hagyjuk, hogy a bevándorláspártiak döntsenek Európa és benne a magyarság sorsáról!

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Koronavírus gyanújával karanténba került egy kamionsofőr Budapesten

Koronavírus gyanújával karanténba került egy kamionsofőr Budapesten

Újabb magyar kerül kórházi karanténba Budapesten koronavírus esetleges gyanúja miatt kedden.

A 7-es cikk szerinti eljárás gyorsítását akarja a Fidesz

A Fidesz és a magyar kormány támogatja az Európai Unióban Magyarország ügyében folyó, 7-es cikk szerinti eljárás felgyorsítását, annak mielőbbi befejezése érdekében – közölte Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő.

Ausztriában is megjelent a koronavírus!

Ausztriában is megjelent a COVID-19 járványt okozó koronavírus, két ember fertőződött meg Tirolban – közölte egy helyi egészségügyi szóvivő kedden.

300 elítélt terroristát engednek szabadon

A döntéshozók azt állítják, hogy figyelni fogják őket, miután szabadultak.

Olyan nagy az igény a kormány gazdaságzöldítő pályázataira, hogy új programot kell indítani a kiszolgálócégek felfuttatása érdekében

4 milliárd forint értékben indít új programot a kormány a növekedésre képes vállalkozások számára, amelyek az ipar zöldítését végzik.

Már Horvátországban is megjelent a koronavírus!

Már Horvátországban is megjelent a koronavírus!

A horvát kormány az elmúlt órában jelentette be, hogy az országban megjelent a koronavírus.

Leállította a parlament a börtönbizniszt

Június 15-ig nem fizethető ki börtönzsúfoltság miatt megítélt kártalanítás – döntött az Országgyűlés.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére