Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sorosnak van humorérzéke: a milliárdos a saját alkalmazottaival szervez "vitát" a Soros-tervrõl

Vincze Viktor Attila

2017.11.30. 18:08

Micsoda véletlen! Soros György magyarországi emberbaráti tevékenységérõl és a Soros-tervrõl éppen egyik kitartottjának, a bukott SZDSZ hajdani üdvöskéjének, Horn Gábornak a "független" Republikon Intézet szervez konferenciát. Biztos óriási vita lesz Horn Gábor és Vásárhelyi Mária között az amerikai milliárdos tevékenységének megítélésérõl.

A Sorost támogató eseményt beharangozó Facebook-meghívó szerint az elmúlt több mint 30 évben a Soros György nevéhez köthető szervezetek összesen 400 millió dollárt, tehát sok milliárd forintot fordítottak magyarországi projektekre.

Nem véletlen tehát, hogy Horn Gábor és volt SZDSZ-es barátai, többek között Vámos Tibor és Vásárhelyi Mária is kiállnak most – eddigi fő szponzoruk – az amerikai milliárdos mellett, hiszen az elmúlt 25 évben elsősorban a volt SZDSZ-es, kommunista gyökerű, ultraliberálissá átvedlett elit számított Magyarországon Soros-féle pénzszórás kedvezményezettjének. 

A hajdani SZDSZ és Horn Gábor már a kezdetektől a magyarországi Soros-hálózat egyik legkiemeltebb haszonélvezője volt. Horn nem csupán 5 éven át intézte Soros oktatási ügyeit Magyarországon, de valamilyen formában mindig ott is volt a legfontosabb magyarországi Soros-akciók hátterében. 

Soros és az SZDSZ koprodukciós akciói között a "Te is más vagy, te sem vagy más" és "Az idegen szép" kampányok egyértelműen előrevetítették már a '90-es években, hogy az amerikai milliárdos konkrétan már idejekorán elkezdte előkészíteni a terepet a migránsok tömegeinek befogadására.  

Az önéletrajza szerint Horn az oklevelét 1980-ban, a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem (mai Corvinus Egyetem) közgazdász-tanári szakán szerezte. Egyetemi éveiben a Rajk László Szakkollégium, majd a Társadalom Elméleti Kollégium tagja volt. Tíz évig politikai gazdaságtant és pénzügyeket tanított, majd részt vett a Közgazdasági Politechnikum megalapításában – 2002-ig az intézmény pedagógiai vezetőjeként is dolgozott. A rendszerváltás környékén a szakszervezeti mozgalom egyik szereplője volt: 1988-ban az egyik alapítója a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének, egy évvel később pedig részt vállalt a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligájának munkájában is.

Öt éven keresztül vezette és koordinálta a Soros-alapítvány oktatási programját. Horn volt SZDSZ-es ügyvivő és parlamenti képviselő is, aki a Medgyessy és a Gyurcsány-kormányokban koalíciós egyeztetésért felelős államtitkárként dolgozott a Miniszterelnöki Hivatalban (MeH), majd pedig az SZDSZ bukása után, gyorsan nyugdíjba vonult kedvezményes képviselői nyugdíjasként. 2010-től pedig a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnökeként tevékenykedik.

Hornék konferenciája olyan kérdésekre keresi a választ, hogy Soros meg az ő Nyílt Társadalom Alapítványai milyen szerepet játszottak a rendszerváltásban és a „Soros-tervben”.

Biztos az fog majd elhangzani, hogy Soros György egy altruista hajlamú, szent milliárdos, akit alaptalanul vádolnak, illetve hogy akik a milliárdost vádolják, alapvetően mind antiszemiták. 

Az viszont biztos nem kerül majd szóba Horn Gáborék bensőséges Soros-védő tanácskozásán, hogy ha Oroszország állítólag 100 ezer dollár felhasználásával befolyásolhatta az amerikai választásokat, akkor vajon milyen hatása lesz a világra és Magyarországra annak a 18 milliárd dollárnak (4300 milliárd forintnak), amelyet Soros nemrégiben a Nyílt Társadalom Alapítványainak utalt át.

Arról sem fognak beszélni Soros katonái, hogy a 2018-as magyar választások kimenetelét hány milliárd forint elköltésével akarja majd Soros befolyásolni. 


Időközben ne feledjük Horn Gábor médiatörténeti szempontból legemlékezetesebb megnyilvánulását a 2008-as vesztes népszavazás estéjéről:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Szexmunkásokért kiálló Pride-zászló, amerikait kergető magyar ezüstérmes, nácit támogató DK

Szexmunkásokért kiálló Pride-zászló, amerikait kergető magyar ezüstérmes, nácit támogató DK

Nagy öröm, hogy már a románok is tervezik bevezetni a saját gyermekvédelmi törvényüket. Vajon őket is megszólja a Hamilton-Vettel szivárványos duó?

Transznemű börtönökben eshettek teherbe a nők, mivel férfiakkal kerültek egy cellába

Transznemű börtönökben eshettek teherbe a nők, mivel férfiakkal kerültek egy cellába

Egy Twitter üzenetben számolt be a hírről a Women Liberation Front (WoLF) nevű radikális feminista csoport.

Tokió 2020: Milák ezüstérmet szerzett, miután megkergette amerikai ellenfelét

Tokió 2020: Milák ezüstérmet szerzett, miután megkergette amerikai ellenfelét

Ezért érdemes volt hajnalban kelni. Milák Kristóf újra odatette magát Tokióban, bár ezúttal csak ezüstérmet szerzett, miután a 100 méteres pillangó úszásban hajszálnyival, azaz 23 század másodperccel maradt le a szám uralkodójától, a 49.45-tel új világrekordot felállító amerikai Caeleb Dresseltől.

Továbbra sem barátkozott még meg a kínai védőoltással a gyurcsányista Komáromi Zoltán

Továbbra sem barátkozott még meg a kínai védőoltással a gyurcsányista Komáromi Zoltán

Ugyan szó szoros értelemben valóban nem oltásellenes, de a keleti oltóanyagokkal szembeni hecckampánya már-már egyszerre komikus és valamelyest bicskanyitogató.

Sikertelen volt a BBC lejárató kampánya, ezért ki se adják a teljes interjú felvételét

Pedig mindent bevetettek, hogy nehéz helyzetbe hozzák Szijjártó Pétert, de minden támadás lepergett a magyar külügyminiszterről.

Kezdőrúgás

Kezdőrúgás

Ha nem volna ilyen forróság, a következő történet akkor is megmelengetné az emberek szívét.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére