Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Spöttle: Soros szervezetei illegálisan segítik a migránsokat Magyarországon

888.hu

2016.05.02. 16:18

Új útvonalakat keresnek a migránsok, hogy eljuthassanak Nyugatra. Ezeket a híreket azonban kiszorította a német sajtóból a kutyadivat és a kutyakozmetikai cikkek. Georg Spöttle szerint Soros György áll emögött.

Ha a mostani helyzet állandósul, a görög-macedón határon "állam az államban" lehet az idomeni menekülttábor. Üzleteket nyitnak, kereskednek, embercsempészek és az Iszlám Állam toborzói járnak ki-be – jelentette ki Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő. 

A biztonságpolitikai szakértő beszámolt arról is, hogy a hétvégén a Népligetnél azt látta, megérkeznek az afgánok, téblábolnak egy ideig, telefonálnak, majd megjelent egy fiatal amerikai férfi, aki bemutatkozott, és elmondta, ő viszi el őket a találkozási pontra, majd elhajtottak.

Ezeket a „migránssimogató szervezeteket" egyértelmű, hogy külföldről pénzelik, mondjuk Soroséktól, vagy bárkitől. De lehet látni, hogy ebben egy rendszer van – szögezte le.

Látni migránsokat, akiknél görög feliratú nejlonzacskó van, lehet látni, hogy Idomeni felől érkeztek, megmosakodnak a bevásárlóközpontokban, vásárolnak olcsó pólókat, dzsekit maguknak, eldobják a régi cuccot. Tehát vannak olyan erők, melyek segítik őket abban, hogy továbbjussanak Nyugat felé – fogalmazott.

Vége a turizmusnak Szicíliában

Jelenleg mintegy félmillióan vannak a líbiai partoknál, az embercsempészek folyamatosan hozzák át őket Európába, eddig körülbelül 60 ezren érkeztek az olasz partokra.

Szicíliában vissza fog esni a turizmus, mert egyre több migráns érkezik oda. Ettől fél az olasz kormány, ezért tiltakoznak a Brenner-hágó lezárása miatt.


Ha Ausztria lezárja határait, Olaszországban is olyan állapotok uralkodnak majd, mint Görögországban. Vagy megrekednek délen a migránsok, vagy fel fognak menni egészen Tirolig, és akkor ugyanaz lesz, mint most Idomeniben. 

Kutyadivatról szólnak a vezető hírek a német sajtóban

A szakember szerint a német politikai és a sajtó behunyt szemmel közelíti meg Európa problémáját. Lehet látni, hogy a migránsok új útvonalakat keresnek, naponta érkeznek Németországba migránscsoportok.

Az Ausztria és Magyarország által a biztonsági határzárral és a mélységi felderítéssel elért eredményeket megpróbálják úgy feltüntetni, mintha Európában minden rendben lenne, pedig marhára nincs."

A német sajtóban inkább a kutyakozmetikával és kutyadivattal foglalkozó hírek voltak címlapon a hét végén. Ez a szalagcím, és nem az, milyen problémát okoz az a kétmillió ember, aki megérkezett Németországba – jegyezte meg a szakértő.

(M1, MTI, Focus.de)
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére