Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros pénzén kémkednek és gyártanak összeesküvés-elméleteket az Átlátszó propagandistái

Horváth József György

2018.09.26. 18:20

Soros György milliókkal támogatja az Átlátszó nevû propagandaoldalt, hogy az kormányközeli személyek után kémkedjen és hazug összeesküvés-elméleteket gyártson.

Sunyi módon megbújva, bokrok aljáról, a számítógép elől drónokkal figyeltek magyar vállalkozókat az Átlátszó munkatársai. Természetesen Soros György pénzéből, amiből arra lehet következtetni, hogy nem maguk találták ki a cikktémát, és annak megvalósítását sem. A munkát és a megbízást minden bizonnyal Soros alapítványa (OSI) adta ki a az "újságíróknak". Tudniillik, a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány csak tavaly 46,7 millió forinttal támogatta az Átlátszó.hu "oknyomozó" portált. Az Átlátszó további 44,4 milliónyi mikro-és  kisadományt kapott 2017-ben, amit olvasók híján valószínűleg szintén Sorosék csúsztattak a zsebükbe kisebb cégek vagy magánszemélyek által.

Ahogy az Origo is írja:

Az Átlátszó a milliárdos üzletember tengerentúli utalásaiból politikai küldetést teljesít Magyarországon."

Bizony, hogy politikai küldetést teljesítenek. Mégpedig megrendelésre. Mindeközben természetesen folyamatosan szabad és független sajtóért nyivákolnak, és folyamatosan áldozati szerepben próbálnak tetszelegni. Hogy is van ez? Egy milliárdosnak kémkedni, majd lejárató kampányra felhasználni a megszerzett felvételeket és anyagokat független újságírásnak számít szerintük? Elvégezni a politikai piszkos munkát az ellenzék helyett függetlenségnek számít? Az emberi irigységre játszó összeesküvés-elméletek gyártása hiteles és független újságírói munka lenne? ALIGHA!

Mivel a támogatás az amerikai milliárdostól jön, így értelemszerűen a portál tulajdonosi körében is az ő emberei ülnek. Bodoky Tamás Soros hazai médiabirodalmának fontos szereplője: ő az összekötő a Magyar Narancs és az Átlátszó között. Előbbinél dolgozott, utóbbinál alapító volt. Jelenleg Bodoky az Átlátszó.hu Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője. Az Origo információi szerint a szintén tulajdonos Tordai Csaba jogász, Bajnai Gordon egykori MSZP-s miniszterelnök pártalapító társa volt az azóta megszűnt, Juhász Péter-féle Együttben, igaz, ezt Tordai a mai napig tagadja. Az Átlátszó mögött fellelhető szervezet az Asimov Alapítvány, amelynek kuratóriumi elnöke Maróy Ákos, kiterjedt üzleti kapcsolatokkal rendelkező véleményformáló.

A felügyelőbizottság és tanácsadó testület is tele van a hazai Soros-világ jól bejáratott szereplőivel. A testület elnöke az a Pelle Andrea ügyvéd, aki azzal került be a hírekbe, hogy Soros György érdekeinek megfelelően igyekezett a magyar igazságszolgáltatás munkáját befolyásolni. Az érintett tagadta a híreszteléseket, szerepe azonban azóta sem teljesen tisztázott. Tag továbbá Mong Attila, aki kutatóként tagja a Soros-közeli Mérték Médiaelemző Műhelynek. Itt kollégája az a Polyák Gábor, aki a tavaly decemberi LIBE-meghallgatás résztvevőjeként a magyar kormány ellen foglalt állást, Judith Sargentini szólamait fújva.

A Soros zsebéből kitartott liberális oknyomozók és véleményformálók szemen köpve saját elveiket igencsak kettős mércével mérnek. Hiszen ha kormányközeli személyekről kell lejárató kampányanyagokat készíteniük, vagy vállalkozók után kell kémkedniük, akkor 110%-ra tekerik a rágalmazó és összeesküvéseket gyártó potméterüket. Ha viszont az ellenzék politikusairól van szó természetesen a potméter nullán van és mélyen kussolnak. Soros György kitartottjait nem zavarták egyszer sem Gyurcsány Ferenc, Juhász Péter, Veres János, vagy éppen Hunvald György kétes ügyei.

Az Origo kiváló lajstromot készített az ellenzéki politikusok botrányaiból, amelyekről mélyen hallgattak a Soros-médiumok: IDE KATTINTVA OLVASHATJÁTOK.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Márki-Zay az új báb, aki szerint a DK elnöke Gyurcsány József

Márki-Zay az új báb, aki szerint a DK elnöke Gyurcsány József

Az ellenzék legújabb üdvöskéje, a magát jobboldalinak, konzervatívnak nevező, de azért a baloldali összefogásban induló Márki-Zay Péter volt tegnap az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége. Ahogy ezt az ő oldaluktól megszokhattuk, nem volt mentes böszmeségektől a beszélgetés.

Újra a füstös szobákba vonul vissza a baloldal

Újra a füstös szobákba vonul vissza a baloldal

Gyakorlatilag titokban, a sajtó előzetes tájékoztatása nélkül találkozott Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter – írja a Magyar Nemzet.

Orbán Viktor vezet, kiderült mennyit adott Soros Karácsonynak, Kálomista Gábort kérdeztük

Orbán Viktor vezet, kiderült mennyit adott Soros Karácsonynak, Kálomista Gábort kérdeztük

Hatalmasat bukna a balliberális tömb, ha ma tartanák a választásokat. Közzétette a Soros-alapítvány, hogy pontosan mennyi pénzt adott Karácsonyéknak. Ha 2006-ban nem történnek meg azok az események, most nem lenne miről forgatni – nyilatkozta Kálomista Gábor a 888-nak.

Közzétette a Soros-alapítvány, hogy pontosan mennyi pénzt adott Karácsonyéknak

Közzétette a Soros-alapítvány, hogy pontosan mennyi pénzt adott Karácsonyéknak

Karácsony Gergely főpolgármester egymillió eurót emlegetett, azonban ennél lényegesen több pénz érkezett Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns alapítványától.

Márki-Zay balos nagygyűlése nyílt provokáció a Békemenet ellen

Márki-Zay balos nagygyűlése nyílt provokáció a Békemenet ellen

A gyurcsányista baloldal megint a tűzzel játszik. Tudják, hol készülnek ünnepelni október 23-án délután? Az Astoria és a Blaha Lujza tér között a Rákóczi úton, a Síp utca környékén. Egyutcányira a Kiskörúton is végighömpölygő Békemenettől.

Betiltottak egy szót, mivel egyesek szerint faji megkülönböztetést sugall

Betiltottak egy szót, mivel egyesek szerint faji megkülönböztetést sugall

A nyelvi gondolatrendőrség ezúttal a „spooky”, vagyis a „kísérteties” kifejezés miatt kezdett el panaszkodni, ezért a Skót Nemzeti Színház be is tiltotta a használatát.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére