Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros György fia Budapestre jön, hogy az ellenzéknek segíthessen

Tóth Dalma

2018.04.18. 21:28

Soros György nem képes elfogadni azt, ahogy a magyar emberek döntöttek az áprilisi választáson. Ezért a hét elején Brüsszelbe utazott, és ott szövetkezett Magyarország ellen, most pedig a fiát küldi Budapestre.

A milliárdos üzletember fia, Alex ismét Budapestre látogat barátjával, Maxwell Osborne-nal, aki neves divattervező és politikai aktivista. Az utazás célja nem más, minthogy csatasorba állítsák az ellenzéket – írja a Ripost. Az idő nagyon sürgeti őket, hiszen az Európai Unióban a félév végéig, június 30-ig ki kell találni az új migránsrendszert, amit minden tagállamnak át kell vennie. Hivatkozási alapnak pedig nagyon jól jön nekik a választások eredményével szembemenő tüntetések. Alex Soros ezért is szimpatizál annyira az ellenzéki tüntivel, amiről még a világhálón is előszeretettel posztolgat.

Soros György továbbra is a háttérből irányít, de a magyar ügyek közvetlen vezetését fiára bízta. A Ripost információi szerint például Alex és barátja, Maxwell szemelték ki Gulyás Mártont az ellenzék új vezetőjének. Alex sokszor kikéri Maxwell tanácsát politikai kérdésekben. Állítólag Gulyás Mártont is Maxwell választotta ki "megérzései" alapján. Alex pedig bízik párja megérzéseiben, ezért támogatja Gulyás Mártont. De szimpatizálnak Gurmai Zita szocialista nagyasszony fiával is, Gulyás Balázzsal, aki a demokratikus választások elleni tüntetések főszervezője. Neki már külön gratuláltak is a választások eredményével szembemenő demonstráció megszervezéséhez.

Alex és Maxwell között több van mint barátság, folyamatosan együtt járják a világot és elképesztő mennyiségű közös fotóval posztolják tele közösségi oldalaikat.

Az ifjú Soros nem csak barátjáról oszt meg képeket, arról is megemlékezik néha egy-egy fotóval, amikor Hillary Clintonnal vagy Obama exelnökkel találkozik, hiszen velük is rendszeresen egyeztet, mivel apja a Demokrata Párt bőkezű finanszírozója.

Alex és Maxwell kiállnak a migráció mellett, azért harcolnak, hogy Európába még több bevándorló érkezhessen.

Több általuk közzétett videón arra biztatják a migránsokat, hogy rövidesen megindulhatnak Európa felé. Évente többször turnéznak migránstáborokban és jótékonykodnak kicsit, miután a luxuspartik jelentette fáradalmakat kipihenték – írja a Ripost.

Budapesten általában a Four Seasonsben szállnak meg, ahol 2 millió forintba kerül egy éjszaka.

Alex innen szokott útnak indulni a CEU felé, hogy ott eligazíthassa a Soros-aktivistákat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére