Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros és a balliberális sajtó is védi a pedofilokat, az EU pedig hátat fordít lakossága egy tizedének

888.hu

2021.05.29. 19:59

Rémálom lesz a pedofilok élete az új törvény alapján Kocsis Máté szerint, azElkxurtuk operatőr adott interjút a 888-nak és Karácsony nem találja a szakdolgozatát.

 

A magyar stáb hatalmas szakmai profizmussal és technikai felkészültséggel dolgozott, mind a világítástechnika, a kellékek, speciális effektek és a gyártásvezetés terén – mondta el Josep M. Civit ElkXrtuk című Kálomista-film katalán származású operatőre. A történelmi hátterét a filmnek nagyon érdekesnek találta az operatőr.

Viszont ha már az őszödi beszédről volt szó, térjünk ki kedvenc főpolgármesterünkre is, aki egyre inkább kezd hasonlítani Gyurcsány Ferencre, hiszen a baloldal vezére után már Karácsony se találja a szakdolgozatát.

Más vizekre evezve, de még nem túlságosan elrugaszkodva a magyar politikától, pénteken Kocsis Máté az új pedofil ellenes jogszabályt elemezte ki, míg a Sorosról és hozzá hűséges balliberális sajtóorgánumukról kiderült, ők inkább a pedofilokat támogatják.

De úgy tűnik, nem csak a hazai sajtó támogatja a szexuális tévutakat, a Alapjogokért Központ elemzése szerint az EU is inkább a szexuális kisebbségekkel foglalkozik mintsem a nemzetiségi kérdésekkel.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére