Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soros emberei szemet vetettek Budapestre

Nagy Gábor

2019.01.21. 16:08

Vasárnap tartották az ellenzéki elõválasztási vitát, melyen a szocialista Horváth Csaba és a párbeszédes Karácsony Gergely vett részt. Utóbbi azonban gyönyörûen lebuktatta magát.

Vasárnap délután a budapesti Danubius Hotel Flamencóban próbálta összemérni „tudását” Horváth Csaba és Karácsony Gergely – írja a Magyar Idők. Vita nem nagyon volt a két fél között, az viszont egyértelművé vált, ki az, aki bevinné a Soros-hálózatot a városházára. Karácsony ugyanis először úgy fogalmazott: „A kutatásokból azt látom, hogy én vagyok az a jelölt, aki a sokszínű, változást akaró tömeget meg tudom szólítani, én lehetek az az egy, aki meg tud küzdeni mindannyiunkért”. Zugló jelenlegi polgármestere ezt követően pedig bevallotta:

Egy nyitott városházát szeretnék, ahová behívjuk a civil szervezeteket. Legyen ott a budapesti önkormányzat épületében a Transparency International, a Levegő Munkacsoport, a Greenpeace, a How To Help Humanity, akik a város érdekében dolgoznak és szolgáltatnak.”

Karácsony Gergely és az általa felsorolt szervezetek több szálon is kapcsolódnak a Soros-hálózathoz. Egy évvel korábban, mikor a zuglói polgármester épp miniszterelnök szeretett volna lenni, egy olyan árnyékkormányt alakított ki a választási kampányban, amely tele volt Soros György embereivel. Így lett a Karácsony által megálmodott „kabinet” tagja Daróczi Gábor (1996 és 1999 között a Magyar Soros Alapítvány programvezetője) és Ámon Ada. Utóbbi jelenleg is a tőzsdespekuláns által pénzelt Energiaklub elnöke.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére