Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Soros emberei már nyáron elkezdenék a betelepítéseket"

Horváth József György

2018.03.09. 18:58

Brüsszel legújabb javaslata szerint 10 ezer bevándorlót fogadna be Magyarország a kötelezõ kvóta alapján - mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyûlési képviselõ pénteken a közmédiának. Rámutatott: ha "Soros emberei" kerülnek kormányra április 8-a után, õk végrehajtanák a kvótákat és még nyáron elkezdenék a betelepítéseket.

A kormánypárti politikus kiemelte: Brüsszel a javaslatot már a következő, márciusi EU-csúcson át akarja erőltetni a tagállami vezetőkön.

Mint mondta: ha ott nem sikerül, a következő áprilisi EU-csúcson akarja megtenni mindezt.

Hollik István rámutatott: ha "Soros emberei" kerülnek kormányra április 8-a után, ők meg fogják szavazni a kvótát, és végre is fogják hajtani azt, ezért óriási a választás tétje.

Az ellenzéki képviselők, az ellenzéki pártok vezetői egyértelművé tették, mi a szándékuk"

– hangsúlyozta. Hozzátette: Karácsony Gergely (Párbeszéd) laktanyákba, önkormányzati lakásokba telepítené be a migránsokat, Vágó Gábor (LMP) 150 ezer magánlakás felmérését javasolta. Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) pedig arra a kérdésre, hogy a migrációval kapcsolatban mi az álláspontjuk, mit akarnak tenni a bevándorlókkal, azt közölte, hogy majd a választások után válaszolnak rá. Szigetvári Viktor (Együtt) még ennél is konkrétabb volt, ő azt mondta: egyértelműen támogatják a kötelező kvótát és végre is hajtanák azt.

Hollik István szerint azt sem szabad elfelejteni, hogy Vona Gábortól a szocialistákon át Gyurcsány Ferencig mindannyian nemet mondtak a betelepítést tiltó alkotmánymódosításra.

Éppen ezért, ha Soros emberei kerülnek kormányra április 8-a után, ők végrehajtanák a kvótákat és még nyáron elkezdenék a betelepítéseket"

– mondta a kormánypártok véleményét tolmácsolva.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére